Naslovnica Vijesti Hrvatska

Kraj krize u Banskim dvorima? Primirje u Vladi

Orešković i Karamarko ne dijele mišljenje o svemu, ali odgovorno relaksiraju situaciju
10. ožujka 2016. u 00:08 27 komentara 7600 prikaza
naslovnica 10.3.
Foto: VL

Usijani odnosi između prvog potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka i premijera Tihomira Oreškovića ipak bi se trebali smiriti. Medijska ofenziva HDZ-a, posebice Karamarka, rezultirala je sastankom premijera i prvog potpredsjednika Vlade, a taj je susret išao u smjeru relaksacije odnosa između dvojice najmoćnijih ljudi Banskih dvora.

Orešković i Karamarko razgovarali su u utorak poslijepodne, nakon što su hadezeovci i na predsjedništvu te stranke izrazili veliko nezadovoljstvo posljednjim premijerovim potezima – angažmanom Jakše Puljiza, čovjeka bivše SDP-ove administracije, za koordinatora strateških projekata i time što je Milijan Brkić dva tjedna čekao razgovor s premijerom kao kandidat za ministra branitelja.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista ili prelistajte e-izdanje!

Iz Večernjeg lista izdvajamo i ove teme:

>>Proračun gotov, deficit je 9,2 milijarde kuna

>>Policija se raspoređuje na Prevlaci, u MUP-u prebrojavaju interventne snage

>>HRT – Tomac opet dobrodošao, Radmanu prijava

>>Ministar Romić: Nužno je sniziti PDV na neku hranu

>>Zadrani podvodnim tunelima žele povezati grad s otocima Ugljanom i Pašmanom

>>Prof. Takahashi: Roboti nisu prijetnja čovječanstvu, oni su prijatelji ljudi

naslovnica 10.3. | Autor : VL Foto: VL

Elipso

 • Avatar WHAZZUP
  WHAZZUP:

  čim nema lijevih fašista....mam je mirno...jedino poopie uredno izvršava svoj memorandumsko zločinački redoslijed u podrivanju Hrvatske ili Hrvata...njemu svejedno

 • bikica7:

  Crveni se jako trude da zatruju odnose HDZ-a i premijera Oreškovića.Jadni su i naivni zaboravlajući da je Oreškovića predložio Karamarko.U ovo mjesec dana ova vlada je popravila odnose s najvažnijim čimbenicima EU i popravila financijski rejting stvaranjem novog proračuna za ... prikaži još! 2016.Crveni,završavate u ropotarnici povijesti a Milanovića slijedi USKOK i Remetinec.

 • Avatar WHAZZUP
  WHAZZUP:

  nekaj su začkomili left komunistički fašisti....da slučajno ne spremaju u potajici neki teroristički napad na katolike Hrvate?...sumnjiva mi je ta tišina nakon obečanja o paklu?