Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

Kraj krize u Banskim dvorima? Primirje u Vladi

naslovnica 10.3.
Foto: VL
10.03.2016.
u 00:08

Orešković i Karamarko ne dijele mišljenje o svemu, ali odgovorno relaksiraju situaciju

Usijani odnosi između prvog potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka i premijera Tihomira Oreškovića ipak bi se trebali smiriti. Medijska ofenziva HDZ-a, posebice Karamarka, rezultirala je sastankom premijera i prvog potpredsjednika Vlade, a taj je susret išao u smjeru relaksacije odnosa između dvojice najmoćnijih ljudi Banskih dvora.

Orešković i Karamarko razgovarali su u utorak poslijepodne, nakon što su hadezeovci i na predsjedništvu te stranke izrazili veliko nezadovoljstvo posljednjim premijerovim potezima – angažmanom Jakše Puljiza, čovjeka bivše SDP-ove administracije, za koordinatora strateških projekata i time što je Milijan Brkić dva tjedna čekao razgovor s premijerom kao kandidat za ministra branitelja.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista ili prelistajte e-izdanje!

Iz Večernjeg lista izdvajamo i ove teme:

>>Proračun gotov, deficit je 9,2 milijarde kuna

>>Policija se raspoređuje na Prevlaci, u MUP-u prebrojavaju interventne snage

>>HRT – Tomac opet dobrodošao, Radmanu prijava

>>Ministar Romić: Nužno je sniziti PDV na neku hranu

>>Zadrani podvodnim tunelima žele povezati grad s otocima Ugljanom i Pašmanom

>>Prof. Takahashi: Roboti nisu prijetnja čovječanstvu, oni su prijatelji ljudi

Foto: VLm

Komentara 27

Avatar WHAZZUP
WHAZZUP
20:50 09.03.2016.

čim nema lijevih fašista....mam je mirno...jedino poopie uredno izvršava svoj memorandumsko zločinački redoslijed u podrivanju Hrvatske ili Hrvata...njemu svejedno

BI
bikica7
20:53 09.03.2016.

Crveni se jako trude da zatruju odnose HDZ-a i premijera Oreškovića.Jadni su i naivni zaboravlajući da je Oreškovića predložio Karamarko.U ovo mjesec dana ova vlada je popravila odnose s najvažnijim čimbenicima EU i popravila financijski rejting stvaranjem novog proračuna za 2016.Crveni,završavate u ropotarnici povijesti a Milanovića slijedi USKOK i Remetinec.

Avatar WHAZZUP
WHAZZUP
21:00 09.03.2016.

nekaj su začkomili left komunistički fašisti....da slučajno ne spremaju u potajici neki teroristički napad na katolike Hrvate?...sumnjiva mi je ta tišina nakon obečanja o paklu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije