Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ZBOG KRŠENJA ZAKONA'
Povratak na članak

Kraj jednog od posljednjih neovisnih medija u Mađarskoj?

Vijeće za medije dodjeljuje frekvencije i brine o poštivanju zakona, a njegovi članovi su redom pristaše premijera Viktora Orbana

Komentari 2

Avatar Matteo1212
Matteo1212
19:28 11.09.2020.

Bravo za mađare, barem jedna zemlja koja je uspjela ljevičarsku bandu i njezin zloćudni utjecaj izbaciti iz medija; Hrvatska su mediji, nažalost, pod potpunom kontrolom ljevice i sve ono što se kosi sa njihovom nastranom ideologijom biva bez milosti izloženoo brutalnoj cenzuri-dovoljno je pogledati portale poput večernjeg i jutarnjeg, imb€x da i ne spominjem

VL
ZI
zimerman
07:00 13.09.2020.

Svaka čast Mađarima , jedini Su od rijetkih koji ne dozvoljavaju ljevičarima da imaju totalnu kontrolu medija . U zapadnoj Europi ljevičari kontrolisu preko 90 % medija u SAD 80% . Nisu samo mediji u pitanju Ljevičari u zapadnoj Europinoj Europi i SAD kontroliraju kompletan obrazovni sustav i odatle nam dolaze nove mlade generacije marksisticki utopista i globalista.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.