Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razmjena financijskih podataka
Povratak na članak

Kraj bankarske tajne - Sporazum potpisala 51 država

To je protuzakonito i nemoralno. Utajivače poreza trebamo tretirati kao i sve druge lopove, kaže britanski šef financija George Osborne...

Komentari 5

Avatar airbizz
airbizz
08:29 01.11.2014.

treba samo ukinuti porezne oaze.porezni sustav je stvar država,a ne banaka.tko ne prijavi posjedovanje novca da izbjegne poraz,mora ostati bez istog plus kazna.ovo,potpisano je samo jedan korak ka konačnoj globalizaciji u kojoj će nekolicina (neizabranih demokratskim putem) ljudi uz pomoć kapitala vladati svim ljudima.novi svjetski poredak.

VL
NV
novo vriijeme
08:25 01.11.2014.

Srbija nije potpisala a tu su hrvatski najveći biznismeni uložili ogromne novce i potvorili račune. Hrvatska sa Srbijom mora potpisati takav sporazum jer su tamo milijunska ulaganja naših novaca.

VL
DU
Deleted user
09:36 01.11.2014.

Na tu vijest ozabolje me ona stvar, kao i za slične bjelosvjetske fore. Kad ćete objaviti da je Hrvatska napokon izišla iz recesesije ili pak da su mladi prestali masovno napuštati Hrvatsku u potrazi za poslom?

VL
ZA
zahira45
10:32 01.11.2014.

Prosječan Hrvat nema za kruh pa porez nije tema. Žalosno je što je godinama plaćeno za porez sustavno se prelijevalo u privatne džepove političara. Da ,ako mi se posreći platit ću porez jer neću u zatvor, ali ni eur neće od ostatka ući u RH . U prvih 24h spakirat ću obitelj, odjaviti prebivalište i put pod noge u bilo kojem smijeru...samo što dalje odavdje.

VL
Avatar d-ano
d-ano
22:44 12.12.2015.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,a sto cemo sa onim parama koje su otete sirom svijeta a cuvaju se u Svici,,,,,,,,,,kace to na vidjelo..............kace cuvar para koji omogucuje lopovu da cuva ukradeno lijepo i posteno u sefuuuuuu......da odgovara,,,,,,,,pred pokradenim narodima,,,,,,,,,....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.