Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
danas u večernjem listu

Krah obitelji Majoli

naslovnica
30.01.2015.
u 00:10

Bivša tenisačica Iva Majoli nije se uspjela nagoditi i njezin će se stan 18. ožujka opet naći na javnoj dražbi

Višemilijunski dugovi naše najtrofejnije tenisačice Ive Majoli već dugo nisu tajna, no prije godinu dana, kada je prvi put zakazana ovrha nad njezinim stanom na Trgu bana Jelačića, izbornica naše ženske teniske reprezentacije nadala se kako će se nagoditi s bankama i tako spasiti svoj dom, ali i stan svoje majke Dragice, koji je također bio predmet ovrhe.

Međutim, bivša tenisačica nije se uspjela nagoditi i njezin će se stan 18. ožujka opet naći na javnoj dražbi. Ipak, četverosobni stan njezine majke od 102 kvadrata na adresi Klovićeva 5 više nije na bubnju, odnosno Hrvatska poštanska banka, koja je imala založno pravo na tom stanu, u siječnju prošle godine povukla je prijedlog za ovrhu. To se dogodilo samo nekoliko dana nakon što se na dražbi za troipolsobni stan na Trgu bana Jelačića od 154 kvadrata nitko nije pojavio.

>>Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju od petka ili prelistajte e-izdanje Večernjeg lista!

Komentara 44

Avatar Getrib
Getrib
22:27 29.01.2015.

Uvažena gospođa ima financijskih problema još od računa za svadbu. Sada bi Živi zid trebao pružiti zaštitu a država oprostiti dugove.

DU
Deleted user
21:48 29.01.2015.

Zivi zid za odgodu, oprastanje dugova na racun poreznih obveznika, manipulacija tecaja na racun banke, ne kuzim kako nije uspjela iskoristiti jedan od tih pravnih lijekova koji se koriste u uredenoj drzavi Hrvatskoj, clanici EUa.

Avatar Abcda
Abcda
22:17 29.01.2015.

Bolje bi bilo da nikada nisi osvojila Roland Garros , jer ti je to udarilo u glavu , a nisi bila dovoljno pametna da to probavis. Ti i Mirjana Lucic ste tu negdje ... Steta, jer ste obadvije imale potencijal za top 10 , 10 godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije