Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trgovanje dionicama
Povratak na članak

Krah ekonomije u pandemiji, a na burzama se ruše svi rekordi

Trgovanje dionicama u ponedjeljak je doseglo povijesni maksimum, a osam milijuna Amerikanaca od travnja palo ispod crte siromaštva.

Komentari 3

AS
ante_slavonac
09:21 31.12.2020.

ništa novo,umjetno stvorena recesija,scenario uvijek isti ali uvijek pali,još jedan dokaz da su političke elite obične sluge pravih gospodara koji se više ni ne skrivaju,globalizam koliko je dobar ipak pokazuje da na prvo mjesto dolazi novac koji je samo oruđee u rukama iskompleksiranih hohštaplera,prehrambeni lanac je prenapet,pitanje je vremena kada će puknuti

VL
SI
sisavac
07:10 31.12.2020.

Trebaš zbilja imati diplomu ekonomskog, da zaključiš kako će zbog propasti restorana profitirati neka megakorporacija... Ono, propadnu 3 restorana, appleu dionica skoči 3%... Banke su pune novca kojeg im država ia ničega trpa, one nemaju kome plasirati, pa jedni od drugih kupuju i preprodavaju dionice glumeći da nešto rade. Sve dok država bude njima bacala novce taj privid bude trajao. Kad jednom infuzija stane, ovisnik umire. Čeka nas grozna budućnost. Model je neodrživ.

VL
Avatar Klopotec22
Klopotec22
00:18 31.12.2020.

kad to eksplodira ko balon od sapunice ode sve u pm

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.