Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Vidovcu

Kradljivica mesa udarila vlasnicu kuće metalnom polugom

policija
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
11.02.2015.
u 12:02

Nije uspjela pobjeći jer su naišli susjedi i zadržali je do dolaska policije koja će je prijaviti zbog razbojničke krađe.

Vlasnica kuće u Vidovcu kod Varaždina ozlijeđena je u pokušaju da kradljivici iz ruku otme plijen - meso iz ledenice.

Policija je izvijestila da je u utorak oko 10.50 sati u ulici Stjepana Radića u Vidovcu u podrumu obiteljske kuće 52-godišnja provalnica u torbu natrpala prehrambene proizvode iz ledenice. Naišla je 64-godišnja vlasnica i došlo je do fizičkog sukoba.

Kradljivica je vlasnicu, koja joj je pokušala uzeti torbu, udarila metalnom polugom po glavi. Nije uspjela pobjeći jer su naišli susjedi i zadržali je do dolaska policije koja će je prijaviti zbog razbojničke krađe. 

>> Meta prosinačkih krađa - hrana i piće

Komentara 5

BA
bajo2
12:47 11.02.2015.

dobra tema,ali clanak suhoparan.ako krade meso iz zamrzivaca,trebala ju je udariti recimo zamrznutim butom od divokoze,ili jagnjecom pleckicom,ogromnim purecim batakom,i tako.malo mastu "rasplamsati"kod pucanstva!ovako ispada da nije bilo nista u zamrzivacu osim stange i torbe!

DU
Deleted user
13:47 11.02.2015.

čovječe, tek smo krenuli prema dnu...Što je sljedeće, kradu vodu?

AI
Ante III
14:31 11.02.2015.

Mirnadob Mozda ta gospoda koja je krala prima socijalnu pomoc a peneze potrosi na pivo i cigarete.Neka vec jednom objave sliku tih lopova da ih svi vidio bili oni bjeli ili crni.Da znamo tko nam je susjed LOPOV ili postenn covijek.Kod mene ce svaki posten dobiti jesti i piti a lopovu cu zvati POKOPICA ako znas ko je to

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije