Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRSKA KRAĐA

Kradljivci ukrali više od 200 metara ograde

krađa
DragutinŠantoši - Večernji list
03.07.2012.
u 15:47

Kradljivce nije zasmetalo što se je ograda nalazila uz cestu Bokane - Macute kojom često prolaze motorna vozila

VOĆIN – Nesvakidašnje iznenađenje doživio je u ponedjeljak četrdesetogodišnji Voćinčanin, vlasnik poljoprivrednog zemljišta, kada je rano ujutro obilazio svoje imanje. Na dijelu poljoprivredne površine zvane Zverinjak, uz cestu između sela Bokane i Macute, nepoznati kradljivac ukrao mu je nekoliko desetaka komada žičanih armaturnih mreža koje je četrdesetogodišnjak, kao ogradu, učvrstio uz drvene stupove na duljini većoj od 200 metara. Kriminalističkim istraživanjem policija je utvrdila da je nepoznati kradljivac na mjesto događaja došao pomoću prijevoznog sredstva kojim je, nakon utovara nekoliko desetaka amaturnih mreža, nestao u nepoznatom pravcu. Protiv nepoznatog počinitelja policija je podnijela kaznenu prijavu i za njime traga. 

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
23:39 03.07.2012.

Tko vozi Tamića taj je uzeo i armaturnu mrežu.

KR
krka
15:32 04.07.2012.

Ako i znate za lopova koji je armaturne mreže maznul gazdi od polja, nesmijete reči ime i prezime jer time vrijeđate nacionalnost gospona lopova, kaj je, se razme kažnjivo po zakonu! Najveći problem u državi je sporost sudstva i nakon presude Gazić Kradimiru da ga nesmijemo zvati ubojicom, činjenica ak si ''bađa'' s lovom Prodanović, Nobilo i ostalo društvo ti za lovu urede da si ''čistiji'' od novorođenčeta. Pitam se kaj na to silovanje pravde bude rekla Evropa !?

OB
-obrisani-
17:04 04.07.2012.

Nikaj nebu Evropa rekel, pak naši kmeti radiju po njihovom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije