Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naučio lekciju
Povratak na članak

Nemoćni vlasnik automobila lopovima ostavio ovu poruku na prozoru

Jedan je vlasnik automobila u engleskom Birminghamu kradljivcima ostavio poruku nakon što su mu čak pet puta provalili u vozilo

Komentari 7

Avatar nekakav
nekakav
12:45 22.08.2017.

u bagdadski nacionalni muzej nisu provalili balkanski ljudi, već civilizirani, iz amerike, engleske, francuske, njemačke (da, i oni!). i temeljito ga opljačkali. ti slobodarski vojnici u svoje zemlje su donijeli razna blaga starih sumerana, sve po ps-u. i sad se mi čudimo što su tamo nekog u engleskoj opljačkali, provalili mu u auto?! pa englezi su poznati kradljivci grobova. pa pola grobova starog vijeka su razorili, opljačkali i izložili u londonu! ovaj nije naučio pouku.

VL
PL
Plano677
17:09 22.08.2017.

Čuvajte automobile jer je Krešo Beljak doputovao u Englesku!

VL
AL
albundy
12:46 22.08.2017.

Sada bi mu provalili zbog štete. Kod nas su na novo obojili trgovinu u naselju. Odmah sljedeči dan neki mulci su na veliko sprayem napisali " Evo vam posla, malari".

VL
Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
10:54 22.08.2017.

Možda su pet puta provalili naši balkanski ljudi koji uz Boga I domoljublje težko shvate ali kao svoji na tuđem lako maznu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.