Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
htio pobjeći

Kradljivac automobila skočio kroz prozor zagrebačkog suda

Županijski sud u Zagrebu (1)
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/3
24.11.2012.
u 16:01

S. M. (32) je u sudnici izvadio sprej kojim je pošpricao pravosudnoga policajca te počeo vikati da ima bombu, a nakon toga je razbio prozor i skočio kroz njega

S. M. (32) iz Srbije, osumnjičen da je ukrao automobilu Novom Zagrebu danas oko 11 sati pokušao je pobjeći skočivši kroz prozor iz prizemlja zgrade zagrebačkog Županijskog suda na Zrinjevcu, no ubrzo je uhićen.

Muškarac je doveden u sudnicu u prizemlju zgrade suda pred istražnog suca Krešimira Devčića, koji je odlučivao hoće li mu odrediti istražni zatvor. U sudnici je izvadio sprej kojim je pošpricao pravosudnoga policajca te počeo vikati da ima bombu. Zaletio se prema prozoru, razbio staklo, te je skočio na ulicu, bježeći prema Željezničkom kolodvoru. No, nije daleko odmakao, jer ga je ubrzo uhitila policija i vratila na sud.

Istražni sudac Krešmir Devčić, koji je i glasnogovornik suda, potvrdio nam je da je 32-godišnjak pokušao pobjeći, no detaljnije o njegovu bijegu nije mogao govoriti jer će i sam biti saslušan kao svjedok bijega. Kako se bjegunac posjekao na staklo prilikom iskakanja kroz prozor, prevezen je u bolnicu za osobe lišene slobode. Sudac Devčić odredio mu je istražni zatvor u trajanju od mjesec dana.

Inače, o 32-godišnjaku je 2009. pisao srpski Kurir jer je uspio pobjeći, skočivši sa drugog kata zgrade beogradskog Općinskog suda gdje mu se sudilo zbog krađe automobila. U Srbiji je osuđivan i zbog razbojništava.

>> Diler bježao od policije i bacio 2 kg marihuane kroz prozor automobila

Komentara 2

PA
padobranacn
18:04 24.11.2012.

Nevjerovatna traljavost pavosudne policije ovo nije vrijedno komentirati..

IS
istima
18:08 24.11.2012.

heh..... na sprej ne reagiraju detektori metala, a ako je doveden u lisicama tad su ga mogli pretražiti jedino ručno, a to je trebalo učiniti još kod uhićenja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije