Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Kovčeg Djeda Božićnjaka

Kovčeg Djeda Božićnjaka
Foto: Maskote.hr
1/7
03.12.2020.
u 15:44

Interaktivni poklon za cijelu obitelj s online Božićnom predstavom

Kao vilenjaci Djeda Božićnjaka radimo na stvaranju božićne čarolije već punih 10 godina. Vjerovali smo da će upravo ovogodišnja jubilarna izvedba naše Maskote.HR Božićne priče biti po mnogočemu drugačija – i ispalo je upravo tako.

Zadržali smo božićnu čaroliju i svim našim klijentima, a prvenstveno roditeljima i njihovim mališanima, osigurali sve ono u čemu smo najbolji - kako zbog važnosti obiteljskog druženja, tako i zbog podizanja optimizma koji je (svima nama) ove godine potrebniji nego ikad.

Naš interaktivni event Božićna priča koji je mnogima poznat, o kojem se mnogo zna i piše, a kojeg mnogi nisu mogli uživati jer je bio zatvorenog tipa i rezerviran uglavnom za tvrtke i shopping centre, ove je godine dobio novo ruho i dostupan je svima. Sadrži sve dijelove originalnog eventa, ali u novim, prihvatljivim uvjetima. I zove se KOVČEG DJEDA BOŽIĆNJAKA.

Foto: Maskote.hr

Jeste li znali da su Djedica, Sob Rudolf i najpoznatiji vilenjaci, ekskluzivno ove godine samo zbog vas i vaših mališana, naučili kako biti "online"? Nije to baš u njihovom stilu, ali ne žele oni ni zbog čega propustiti svoje vrijeme u godini!

Sve one velike kino dvorane, shopping centre, gradske trgove i uredske prostore u kojima smo svake godine izvodili novu originalnu predstavu, upakiranu u višesatne interaktivne evente s bogatom scenografijom i veselim maskotama, privremeno smo zamijenili studijskom atmosferom, objektivima kamera, mikrofonima i toplom rasvjetom. Brzo smo kontaktirali Djeda Božićnjaka & Baku Mraz i osobno su nam potvrdili da je ovo najbolji mogući način za donijeti dašak čarolije u tople domove svih mališana. Pa ipak, mi vjerujemo u Božić i od njega ne odustajemo!

Foto: Maskote.hr

Kovčeg Djeda Božićnjaka interaktivni je blagdanski poklon za cijelu obitelj, koji će vam pružiti nezaboravne blagdanske trenutke u toplini vlastitog doma.

U Kovčegu ćete pronaći karticu s QR kodom koja će vas odvesti na službenu web stranicu ovogodišnje Božićne priče – skuhajte čaj, ušuškajte se u naslonjač i uživajte u božićnoj predstavi na hrvatskom jeziku s toplom božićnom pričom i snažnom porukom. Predstavu možete pogledati koliko god to puta želite i na kojem god ekranu to želite.

Scenarij potpisuje naša poznata filmska, televizijska i kazališna glumica Jasna Palić Picukarić, s kojom uspješno surađujemo na mnogobrojnim projektima već dugi niz godina. Uz nju se u glavnim ulogama pojavljuje još i glumac i radijski voditelj Saša Buneta, te stand up komičar, MC, glumac, plesač, warm up-er i pravi pravcati Djed Božićnjak Marko Petar Orešković.

Foto: Maskote.hr

Tko je Marko, a tko Mara? Njih dvoje se, kao skoro svaki brat i sestra, ne slažu baš često, ali kad su se jednog dana našli kod Djedice, odmah su se složili da tamo žele i ostati. A kako su se uopće tamo našli? Otkrite ćete u našoj ovogodišnjoj božićnoj predstavi!

Kovčeg sadrži sav potreban materijal i pribor za izradu čak pet kreativnih igara i radionica koje roditelji imaju prilike izrađivati zajedno sa svojim mališanima. Svaki je zanimljiv i interesantan na svoj način, a izraditi možete Neobično božićno drvce, Snjegovića od zraka, Soba koji želi reći Sretan Božić, Djedicu s puno lijepih lica te prekrasne Zvončiće.

Foto: Maskote.hr

U Kovčegu se uz materijal i pribor nalazi i tiskana ilustrirana brošura s uputama, dok su vam online upute dostupne na našoj web stranici. Za sadržaj knjižice kao i video upute za izradu zaslužna je Maja Jurin, naša dugogodišnja suradnica, vlasnica edukativno kreativne radionice Mali Kreativci, i poznata TV voditeljica s RTL Kockice. Njezine ideje u ilustracije je pretočila mlada, talentirana dizajnerica i ilustratorica Lana Hudina koja je sa svojom markom DuckAss postala poznata po prekrasnim ilustracijama važnih znamenitosti grada Zagreba te hrvatskih izumitelja. Od sada možemo reći da njezin potpis krasi i našu Božićnu priču.

Tu su još i kuverta i papir za napisati pismo Djedu Božićnjaku, te Ho-Ho-Ho Božićni poklončić iznenađenja kojem će se svako dijete razveseliti.

Foto: Maskote.hr

No da to ne bi bilo sve, u goste smo pozvali i naše drage prijatelje iz dječjeg zbora Zagrepčanke i dečki s kojima smo prošle godine snimili spot za pjesmu Božić kuca na vrata. Spot je bilo divno snimati na jednom od najljepših lokacija Adventa u gradu Zagrebu, a ove godine je jednako dobro bilo i u studiju gdje smo se odlično zabavili s puno nasmijanih dječjih lica i raspjevanih glasića.

Foto: Maskote.hr

Kovčeg Djeda Božićnjaka možete naručiti na www.maskote.hr, a na kućna vrata vam stiže unutar 2-3 radna dana - sve po napucima Djeda Božićnjaka, precizno, točno, i uz SMS najavu dolaska. Napomena: keksi i mlijeko za dostavljače nisu obavezni. Ali su poželjni. Kovčeg(e) možete platiti dostavljaču prilikom preuzimanja ili putem direktne bankovne transakcije, a istovremeno ih možete poslati i na više različitih adresa.

Tvrtka ste i želite naručiti Kovčege za svoje zaposlenike i njihove mališane?

Pošaljite nam upit na info@maskote.hr kako bismo u maniri brzih vilenjaka za Vas napravili čarobnu i neodoljivu ponudu. Pobrinuli smo se i za personalizaciju samog Kovčega tako da vas već na prvi pogled očekuje logo na naljepnici s vanjske strane kutije. U samoj kutiji nalazi se personalizirana kartica s QR kodom i lozinkom koje vam omogućuju pristup zasebnoj landing page stranici na www.maskote.hr kojoj ćete pristup imati samo vi, vaši zaposlenici i njihovi mališani. Za kraj ćete im napisati i ostaviti jednu toplu poruku za nadolazeće blagdane i još uspješniju Novu godinu.

Sve najbolje želi vam Djed Božićnjak i svi njegovi pomagači iz Maskote.HR tima!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije