Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USKOK PROŠIRIO ISTRAGU
Povratak na članak

Kovačević: Nisam primio mito niti za to postoji neki dokaz

"Ponovit ćemo ono što smo već i stavili u spis i temeljem toga osporili sve neistinite teze od strane Uskoka a to je da Dragan Kovačević nije uzeo nikakvo mito jer za to nema niti jednog dokaza", stoji u priopćenju koje potpisuje njegova odvjetnica

Komentari 3

WW
wwwcro
19:55 25.01.2022.

Zbog takvog smeća naši roditelji imaju mizerne mirovine, naša bolesna djeca nemaju adekvatnu skrb u bolnicama, mladi su otišli tražiti kruha u strane države a gamad se koti u političkim i državnim foteljama svakodnevno. Užas jedan.

VL
Avatar hrvatska.desnica
hrvatska.desnica
16:23 25.01.2022.

Ovaj je slobodan sigurno.Dao je lovicu kome je trebalo,vuk sit,ovce na broju.A to narod sve zna.Eto zašto ljudi bježe vani.

VL
FE
fefellerunt
21:05 26.01.2022.

Ni ja ne sumnjam d aimaju neki dokazi, ipak se radi o iskusnom "menadžeru" , nekadašnjem članu HNS-a, a zna se da su članovi HNS-a mahom VSS kadrovi dobro uklopljeni na drobro plaćene poslove, neće valjda neobrazovani branitelj da dobijeje posao u struci , to moraju biti podobni kadrovi , što je i u redu jer najmanje 90% stanovnika ove države je do posla i napredovanja ili invalidnosti došlo preko nekakvog poznanstva i mita , zato smeće ne može ni smisliti one koji nisu nikoga podmitili , niti su kome dužni uslugu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.