Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posjet budipmešti
Povratak na članak

Kovač u Mađarskoj nastavlja saniranje odnosa sa susjedima

Stanje u odnosima s našim susjedima moramo poboljšati. S nekim su se susjednim zemljama - Slovenijom, Mađarskom i Srbijom - odnosi uslijed izbjegličke krize pogoršali, rekao je Kovač

Komentari 10

SH
Shaman
09:22 02.02.2016.

Ljudi, naučite već jednom da u vanjskoj politici ne postoje prijateljske zemlje, postoje samo interesi, a ako ti interesi nisu isti onda se ostavlja dojam da nismo u prijateljskim odnosima s nekom zemljom. Što se izbjegličke krize tiče, mi smoo mogli zadržati dobre odnose s Mađarskom samo ako im npr. ne šaljemo izbjeglice, a u tom slučaju imali bismo ih ovdje sad već podosta. Što se Njemačke tiče, bit ćemo u dobrim odnosima ako nečemo sve svjetlovode u vlasništvu države i državnih tvrtki ugraditi u novi državni telekom, već ćemo i dalje dozvoliti monopol HT-u. Itd. Sve ovisi od zemlje do zemlje. I kad vam novi ministar VP kaže da smo sad u super odnosima s nekom zemljom, onda se zapitajte što smo im ustupili za to, jer Hrvatska nije neki međunarodni faktor da mi budemo u poziciji da netko nešto nama ustupa.

VL
Avatar mama mia
mama mia
13:23 02.02.2016.

Ja misla Vrla već sve izgladila a vidi sad gospoda nemaju kud jer ih niko na zapadu od državnika ne treba posjećuju Sloveniju Mađarsku izglađuju fol što je vlada Milanovića zgužvala jer nisu htjeli imat posla s ljudima koji protiviv čovječanstva podižu žilet žicu

VL
DU
Deleted user
09:09 02.02.2016.

hajde da sada vidimo, kako ce domoljubni kovac dovesti hernadija i vratiti ono sto su njihovi pokrali.

VL
Avatar mama mia
mama mia
14:48 02.02.2016.

Ja mislila ovaj ošo u Mađarsku tražit izručenje Hernadija a on išo molit za oprost što smo im slali izbjeglice u najmanju ruku glupo klečat pred onima koji su za male pare dobili INU na upravljanje

VL
BI
binki
11:00 02.02.2016.

zivila regia i kralica regiona.

VL
Avatar Herceg-Bosna-Mostar
Herceg-Bosna-Mostar
10:13 02.02.2016.

Znam da će biti teško, ali pokušaj osvjetlati obraz kojeg nam je ukaljala pusićka u svijetu!

VL
DO
dosaosam
10:19 02.02.2016.

Miro "majstore ,care ti si naš spasitelj " da nema tebe mi bi bili u ratu sa svima pa da je po HDZ ju i sa samim sobom.Spasi nas i oslobodi od okova žice kojom su nas zagradili. Pronađi Hernadi a i dogovori se oko INE da se čovjek ne pati . Interesi HDZ ja i njihovih čelnika su važniji od interesa Hrvatske.

VL
SO
Somelier
08:52 02.02.2016.

Bojim se da će se ministar Kovač zadržati samo na regionalnoj razini a Hrvatska će u svjetskoj politici kotirati još gore nego sada. Za odnose sa susjednim zemljama mogu pripremiti pomočnici a dođe na kraju samo da potpiše. Neka se Kovač radije bavi sa ukidanjem viza sa Amerikom i ostalim zemljama u kojima još važe vize za Hrvatske građane.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.