Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREUSTROJ REGIJA
Povratak na članak

Kovač: 'Treba nam belgijski model regija za jednakopravnost Hrvata u BiH'

Upitan o čestim napadima predstavnika bošnjačkih i probošnjačkih stranaka na dužnosnike Hrvatske i predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović, Kovač je istaknuo kako su takve kritike besmislene.

Komentari 7

Avatar speak_loud
speak_loud
20:18 20.08.2019.

Dobro. Imaš model koji je prihvatljiv Hrvatima u BiH, predstavio si ga VL. I što sada? Dali ti je to krajnji domet?

VL
GE
genex
19:30 20.08.2019.

kasno ste se sjetili.prošla baba s kolačima.nevjerojatno je da je netko s hrvatske strane potpisao ovakav dayton u trenutku kad smo imali najjaču vojnu silu na balkanu s prekaljenim ratnicima koji su mogli s lakoćom osigurati hrvatski entitet.to je bila teška izdaja čije su posljedice dalekosežne.izgubljen je ljudski bazen iz kojeg se najviše punio hrvatski nacionalni korpus a dugoročno je ugrožena dalmacija kao najvažniji hrvatski teritorijalni resurs jer će dobiti neprijateljsko zaleđe.

VL
Avatar Časnik2
Časnik2
19:19 20.08.2019.

.....rođo Kovač, nema cepanja Bosne!! Živeli jarani!

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
19:25 20.08.2019.

Trebaju nam politicari koji ce se brinuti o Hrvatima u Hrvatskoj. Bosanci imaju svog Covica, izabrali su ga, nek se bori za njih.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.