Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UNUTARSTRANAČKI IZBORI
Povratak na članak

Kovač: Plenković vodi HDZ prema trećem uzastopnom porazu

Na upit kako komentira izjavu premijera Plenkovića da kandidati "Opcije za promjene" u svojim napadima na njega koristite retoriku SDP-a, Mosta i Živog zida, Kovač je kako je to deplasirano i ispod njegovog nivoa.

Komentari 6

DU
Deleted user
22:56 07.03.2020.

Znači vrijedi izreka: Treća - sreća!

VL
DU
Deleted user
08:03 08.03.2020.

Kao prvo Plenković nije izgubio niti jedne izbore o čemu ti pričaš? Na europskim je osvojio najviše glasova , a na predsjedničke je išla Kolinda a ne on - pametnom dosta, a izgubila je zato što si ti i takvi oko tebe glasali protiv nje i za Škoru i prestani se sramotiti u podvalama - i gubiš izbore - sigurno

VL
SZ
slaven.zadravec
09:05 08.03.2020.

Zbog čega se tkzv suverenisti ne izjašnjavaju o vatikanskom ugovoru? Naime, takav ugovor ne bi potpisala niti jedna suverena država (samo jedna strana ima obaveze) i ustvari, predstavlja izrugivanje s našom suverenošću.

VL
DU
Deleted user
07:51 08.03.2020.

Za EP,HDZ nije uopce porazen ni sada ni prvi put.U oba slucaja HDZ-e je osvojio 4 mjesta stim sto je na prvim na HDZ-eovoj listi bila Ruza Tomsic (HSPAS ) i Marijan Petir(HSS).Prema tome laz je da je da je je HDZ -e izgubio na tim izborima,a za Kolindu su krivi i pobjedu donijeli Milanovicu upravo ova cetvorka pobunjenika koalirajuci sa Skoro-jevicima.

VL
DU
Deleted user
23:31 07.03.2020.

Hdz se uništio sam kad je srušio vlastitu vladu. Sva događanja i odluke poslije toga, zabijali su nove klinove u lijes. Svršena priča.

VL
DU
Deleted user
20:04 07.03.2020.

Plenković može izgubiti treće izbore, a ovi uništiti HDZ pa birajte.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.