Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon usvajanja Rezolucije

Kovač o Dodikovim najavama o odcjepljenju: 'O tome 'trubi' već duže od petnaest godina...'

24.05.2024.
u 16:09

- Srbiji i Vučiću ne odgovara radikalizacija. Njihov je primarni cilj sačuvati entitet Republike Srpske, bitne sastavnice tzv. srpskog sveta, u koji odnedavno spada i Crna Gora. Tzv. srpski svet je realnost, to su pokazali i događaji koji su u tim trima entitetima prethodili usvajanju UN-ove rezolucije o Srebrenici – govori Miro Kovač

Komentara 13

Avatar Sand
Sand
16:33 24.05.2024.

Necu sa Srbima ali nebi da zivim ni u Kalifatu u Bosni ako bude po njihovom

PR
prajdali100
16:42 24.05.2024.

Vide li naši " mozgovi" koliko zajedničkih geopolitičkih interesa povezuje Mađarsku i Srbiju ? I jedni i drugi bi da kupe zemlju i poduzeća u Baranji i Srijemu.Nešto " u zraku" ne valja.

Avatar Osprey
Osprey
16:51 24.05.2024.

NATO bazu zveknuti u Vukovar.....just in case..ne vjerujem im ja ništa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije