Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Andrej Plenković:
Povratak na članak

'Kovač i Stier sigurno neće rušiti većinu u Saboru. Ne bojim se apsolutno ničega'

Što se nas tiče, vrata suradnje su uvijek otvorena, rekao je Plenković upitan o kritikama predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović

Komentari 9

PU
Pukovnik
23:25 04.06.2018.

Blentović je ušao u otvoreni rat protiv prohrvatski snaga. Samo budala ne vidi što se radi, prvo koalicija sa najvećim neprijateljima Hrvatske Pupovcem i HNS-om i postavljanje ministara na ključnim mjestima koji imaju background iz UDBE i JNA (Božinović, Krstičević). Sve orkestrira Šeks odnosno “sova”. Sad čisti nepodkupljive snage unutar HDZ-a, Stiera i Kovača. Dvojicu Hrvata iz dijaspore, vjernici iz prohrvatski obitelji. Sad je vrijeme za borbu ili ćemo potonuti u mrak UDBE generiran kroz HDZ i SDP.

VL
Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
23:29 04.06.2018.

Znači lagao je jer je rekao da se nikome neće osvećivati za glasovanje protiv ratifikacije IK.

VL
Avatar babas
babas
23:14 04.06.2018.

Lukav je Plenki,rješava se desničara malo po malo. Ne bi on ovu dvojicu smjenio da nema već rezervne glasove za njih. Smjenio bi on odmah još par njih koji su bili protiv IK,ali ne može sve odjednom dok ne nađe zamjenske ruke u saboru.

VL
DO
dom7
23:27 04.06.2018.

Nesto slicno je bio samouvjeren i Sanader,pa Josipovic u drugom pokusaju osvajanja mandata,pa Zoki Milanovic....Ali svakoj umišljenosti dođe kraj....

VL
I1
ing-12345
06:14 05.06.2018.

Stier i Kovač baš sada trebaju napraviti suprotno od onoga što očekuje masni briselski ćato Plenković. Trebaju srušiti ovu nakaradnu vladu na želi sa Plenkovićem pa da idemo na izbore na kojima će HDZ biti pometen od strane Nezavisnih za Hrvatsku.

VL
Avatar Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
07:37 05.06.2018.

Pa Plenković je već dogovorio veliku koaliciju sa SDP-om, to su iz SDP-a otvoreno i potvrdili. I ne samo dogovorio, ista već funkcionira. Normalno da se udbaško anemično čedo ničega ne boji. Zanimljivo kako naši veliki "analitičari" sve znaju o odnosu predsjednice i anemičnog, a o ovome pojma nemaju. Zajedno će srušiti referendume i zajedno će promijeniti Ustav i spriječiti buduće referendume.

VL
RI
rightside
10:17 07.06.2018.

hahaha, ma neee, tebe ce prvo pitat smiju li glasat za tvoj pad..))) ajme,plenkovicu, pa ti si iz dana u dan sve puniji sebe,,))))))pa jos kad te pune ovi tvoji iz eu onda zbilja "rastes" u svojim ocima,,)))))nadam se tvom sto brzem i sto laksem padu. sa mjesta premjera i predsjednika stranke,, za dobrobit svih hrvata,,a ti onda idi pa radi u eu i podrzavaj ove leve kolege..))))))

VL
DU
Deleted user
06:33 05.06.2018.

Prolupao totalno!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.