Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Službeni put

Kotromanović: Planiram vidjeti s čime Australci raspolažu

Ante Kotromanović
Zeljko Lukunic/PIXSELL
05.03.2014.
u 13:54

Poznato je, kaže Kotromanović, kako Australija ima jaku mornaricu pa svakako planira vidjeti s čime raspolažu

U daleku Australiju i Novi Zeland s premijerom Zoranom Milanovićem putuje i ministar obrane Ante Kotromanović koji će tom prilikom obaviti niz sastanaka. Kako je sam otkrio, u Australiji i Novom Zelandu sastat će se s ministrima obrane s kojima će razgovarati o potencijalnoj suradnji te će posjetiti nekoliko vojnih baza.

Poznato je, kaže Kotromanović, kako Australija ima jaku mornaricu pa svakako planira vidjeti s čime raspolažu. Na putovanju će se, dodao je, susresti i sa nizom poslovnih ljudi, te naravno pripadnicima hrvatske zajednice.

>> Milanović: Put u Australiju neće biti ni sladak ni ugodan. To se mora napraviti

Komentara 6

CA
cro army
14:08 05.03.2014.

Ovog druga treba pod hitno smijenit prodo se kao branitelj za saku skuda i udruziva se sa srbima s nekakvim zajednickim vojnim vjezbama zaboravljajuci sto nam oni misle i sto su nam nacinili nek se srami svakog poginulog invalida kao kao i sve i jednog branitelja!!!

Avatar imotska115
imotska115
14:25 05.03.2014.

Australija raspolaze sa manje vojnika nego Hrvatska, i sta sad ti ces nama reci da ces i dalje smanjivat broj vojske. Oni mogu bez vojske kad je tu Engleska i Amerika u pozadini. Mogao si proci u SAD i vidjet scime oni rasplazeju, i puno manje bi te kostalo tebe i Milanovica. I onako niste dobro dosli u Australiju, pise u dnevnom.hr da dolazite na silu tako da nitko od drzavhih velikana nece imat sastanak sa Vama.

DU
Deleted user
15:22 05.03.2014.

Moze on gledati kaj hoce, problem je da ionako nece nista razumjeti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije