Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kazneno djelo?

Stravičan prizor u Kotoribi: Pronašli tijela sina i majke

Pronađena tijela u Kotoribi
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/6
09.09.2015.
u 20:48

Susjedi kažu da Dragutin R. nije bio nasilan, a nisu primijetili ni da je konzumirao alkohol u većim količinama. Bio je u mirovini, neoženjen.

U Kotoribi u Međimurskoj županiji večeras su pronađena tijela ženske i muške osobe. Očevid je u tijeku, doznajemo u Policijskoj upravi međimurskoj.

Neslužbeno doznajemo da je riječ o 54-godišnjaku Dragutinu Rajheru i njegovoj majci Katarini (85), koji su zajedno živjeli u kući u Prvomajskoj ulici. Oko 16.55 sati poznanik obitelji došao ih je obići jer ih dulje vrijeme nije vidio ni čuo. Čim je ušao u dvorište, osjetio je neugodan miris.

Pozvao je policiju, a kad su zajedno ušli u kući, zatekli su stravičan prizor. Tijela su u raspadajućem stanju, pa se pretpostavlja da su majka i sin mrtvi već dulje vrijeme. Policija kreće s pretpostavkom da je riječ o kaznenom djelu, no tek treba utvrditi je li riječ o ubojstvu i samoubojstvu ili su oboje umrli prirodnom smrću.

Susjedi kažu da Dragutin R. nije bio nasilan, a nisu primijetili ni da je konzumirao alkohol u većim količinama. Bio je u mirovini, neoženjen.

– Bio je prije vojno lice, a sudjelovao je i u Domovinskom ratu kao branitelj – kažu u selu. Neslužbeno doznajemo da je imao dozvolu za držanje oružja.

>> U šumi u Gračanima pronađeno tijelo muškarca (57)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije