Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poziva na prosvjed

Koštunica: Granica između Srbije i Kosova za nekoliko dana

Vojislav Koštunica
Foto VL
24.11.2012.
u 15:18

Srbija je ugrožena i zbog još jedne u nizu sramnih presuda haaškog Tribunala i nasrtaja na naš teritorijalni integrtitet, i to ne samo kada je riječ o Kosovu - rekao je Koštunica.

Vođa desničarske Demokratske stranke Srbije, Vojislav Koštunica upozorava srpsku javnost kako će za \"samo nekoliko dana\" biti uspostavljena granica između Srbije i Kosova, javlja agencija Beta.

- Jako je važno u ovom trenutku, kada je riječ o nečemu od čega nas dijeli samo nekoliko dana - a to je uspostavljanje granice između Srbije i Kosova, jasno reći, podići svoj glas i susprotstaviti se tome po svaku cijenu jer jedna granica povlači i druge granice, jedna ucjena povlači i druge ucjene - rekao je Koštunica novinarima dodajući kako je Srbija zbog toga \"najviše ugrožena\".

Prema Koštunici, to otvara pitanje odgovornosti sadašnje vlasti, ali i \"Ustavnog suda Srbije kojem je DSS podnijela prijedlog za ocjenu ustavnosti više uredbi donešenih temeljem sporazuma između Beograda i Prištine pod pokroviteljstvom, odnosno nadzorom Bruxellesa\".

- Srbija je ugrožena, samo se podsjetimo, zbog ucjena koje se redaju iz Bruxellesa i uvjeta koji se iz Bruxellesa postavljaju Srbiji i nijednoj drugoj državi. Ugrožena je i zbog još jedne u nizu sramnih presuda haaškog Tribunala i nasrtaja na naš teritorijalni integrtitet, i to ne samo kada je riječ o Kosovu - rekao je Koštunica.

>>Ljajić: Srbija je suštinski okončala suradnju s Haagom

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar cros
cros
21:10 25.11.2012.

Obična budala, granica je postojala uvijek, još iz doba "juge", a nakon rata sa NATO to je postala državna granica, jer je srbija rat izgubila! Kosovo je priznato kao suverena država, tako funkcionira, a "slaganje" ili "ne slaganje" sa činjeničnim stanje posve je besmisleno! Prvi puta u povijesti srbija se suočila sa formalnim gubitkom teritorija, a sve do sada je samo uvećavala svoj teritorij. Vodila je srbija čak 4 osvajačka rata u tijekom 90-ih i sve do jednog izgubila! Sad cmizdre, plaču, pljuju po svima, krivi su svi, cijeli svijet, ne shvaćajući kako konstatno vode jednu doista ODVRATNU politiku na Balkanu i zbog toga više nemaju niti jednu jedinu državu ili naciju u svom okružju koja ih tretira prijateljima!

SE
sejtan
18:19 24.11.2012.

Ma ne treba tome obracati paznju...zna se ko je bio i ostao Kostunica....teski nacionalista.... Granica ce postojati,to je jasno i pticama na grani.

ST
story
18:34 24.11.2012.

E moj Koštunica ,možeš li ti zamisliti da se Hitler nije spalio i da je kukao kako je sve njegovo što je zauzeo pa bi sudu tužio zapadnu alijansu kao agresore na tadašnju Njemačku . Ako je to izvedivo onda će i tvoja ideja uspjeti.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije