Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transkripti

Kostović: Šeks je odbio predati dokumentaciju Carli del Ponte

\'25.11.2010. Markov trg, Zagreb -  Vladimir Seks, potpredsjednik sabora Photo: Patrik Macek/PIXSELL\'
Patrik Macek/Pixsell
29.04.2011.
u 00:24

Sve dokumente iz Ureda predsjednika dao sam zapečatiti jutro nakon Tuđmanove smrti, na profesionalan način i u prisutnosti komisije, tvrdi Kostović

Tko je slao transkripte u Haag, sinoć je bila uvodna tema Dnevnika 3 na HTV-u, a to je bio i povod gostovanja u studiju akademika Ivice Kostovića, bivšeg predstojnika Ureda predsjednika RH iz Tuđmanova doba i člana komisije koja je raspoređivala transkripte nakon Tuđmanove smrti.

– Sve dokumente iz Ureda predsjednika dao sam zapečatiti jutro nakon Tuđmanove smrti, na profesionalan način i u prisutnosti komisije. Nakon toga je prema odluci Vlade počeo popis dokumentacije, svaki dokument se pri klasificiranju otpečatio, popisao, a onda ponovo zapečatio i svaki je dobio svoj broj – rekao je Kostović i dodao kako je jedini izuzetak bilo 600 do 700 vrpci koje nitko nije mogao preslušati.

Dio dokumentacije bio je predan i HDZ-ovim stranačkim kolegama Šeksu, Krpini i Sanaderu, rekao je Kostović i dodao kako je Carla del Ponte tražila da joj Šeks preda dijelove dokumentacije iz Ureda predsjednika, ali Šeks je to prema njegovim spoznajama odbio.

– Ja dalje nisam pratio sudbinu dokumenata, ali su me prošli srsi kad sam vidio što rade s onim što smo mi tako brižljivo skupljali – rekao je Kostović.

Komentara 326

OB
-obrisani-
13:22 29.04.2011.

Juragura, pluseve ti brišu ovi crveni što su plaćeni za komentiranje, pa ne stignešprimjetiti. Meni su neke komntare strpali u minuse što nebi napravio ni štrbac

OB
-obrisani-
13:24 29.04.2011.

29.04.2011. u 13:17h geka10 je napisao/la: Rambo, odi malo na stranicu o ZETu. Piše tamo da ovi moji iz HDZa provode neke kriminalne radnje (kradu). To ti je doo koji pripada holdingu grada Zagreba. Jebiga, ja nisam znao da je HDZ u Zgbu na vlasti. ******************************************************************************+ . ma hebe mi se za SDP.................ali kaj ti to hočeš reći....ako neko iz SDP-a krade ....eee onda ....iz iz HDZ....imaju na to pravo....i to 100 puta više....he he he . pa već moliim Boga da zatvore nekog iz tog SDP.....zašto samo HDZ-ovce . pa to nije ljudski...nije fer....ha ha ha ha ha .......nas kradu čovječe...NAS ,. ...BIRAJ si onog tko ti djeluje normalan....pošten ...iskren...........a ne . neprijatelj onoga koga JA nevolim je....moj prijatelj....pa kaj je to ??????

BT
boki taki
10:12 29.04.2011.

\'Ko je i zašto pakovao Blaškiću (ako se već spominju kosturi iz ormara)?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije