Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potraga za pomagačem

Kosovar na autocesti A1 paru ukrao stotine tisuća kuna

odmoriste
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
13.06.2020.
u 22:25

Pedeset devetogodišnjeg državljana Kosova se sumnjiči da je s još jednim za sada nepoznatim počiniteljem na odmorištu Dobra iskoristio odsutnost 72-godišnjeg vozača i nepažnju putnice i iz njihovog osobnog automobila otuđio ruksak.

Ogulinska policija uhitila je državljanina Kosova (59) koji je na odmorištu autoceste A1 između Bosiljeva i Ogulina ukrao jednom paru ruksak s oko 345.000 kuna, a još se traga za njegovim pomagačem, izvijestila je u subotu karlovačka Policijska uprava.

Pedeset devetogodišnjeg državljana Kosova se sumnjiči da je s još jednim za sada nepoznatim počiniteljem prošlog petka, 5. lipnja, na odmorištu Dobra iskoristio odsutnost 72-godišnjeg vozača i nepažnju putnice i iz njihovog osobnog automobila otuđio ruksak. U ruksaku se nalazio novac u protuvrijednosti od 345.000 kuna, osobni dokumenti i razni predmeti.

Osumnjičenik je predan pritvorskom nadzorniku pa prepraćen na saslušanje u karlovačko Općinsko državno odvjetništvo.

U priopćenju se ne spominju valute ukradenog novca ni državljanstvo oštećenih, kao ni je li pronađen novac. U karlovačkom Centru 192 kažu da su pokradene osobe hrvatski državljani, a da s ostalim podacima još ne mogu javno izlaziti, jer slijedi daljnje kriminalističko istraživanje radi otkrivanja drugog počinitelja kaznenog djela.

Ključne riječi

Komentara 3

TR
Tripoli
23:52 13.06.2020.

Neverjem da bi to jen sch****r napravil...nemoguce:)

MO
modovisisajteMaraschino
22:50 13.06.2020.

ja sretan ako imam 100 kn u novčaniku a kamoli 345000 kn nosat u ruksaku

DU
Deleted user
23:54 13.06.2020.

Treba mu dati nagradu a ne u zatvor.Kako su tih dvoje jadnika mogli tako jednostavno toliku sumu novca nositi sa sobom ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije