Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loš domaćin

Kosorica u Splitu, a Keruma nigdje

kerum
Leonardno Ninčević i Nino Strmotić
21.06.2010.
u 13:19

Zamjenica gradonačelnika Anđelka Visković dočekala je premijerku Jadranku Kososr u Vili Dalmacija. Gradonačerlnik je, kažu njegovi suradnici, na službenom putu.

Splitski gradonačelnik Željko Kerum poslao je zamjenicu Anđelku Visković u vilu Dalmaciju, na doček premijerke Jadranke Kosor, a zamjenika Jurun Šundova na prijam za antifašiste u Muzej Grada Splita. Nije se pojavio nigdje i nije  iskoristio dolazak čelnik Vlade RH, koju je još u petak oštro kritizirao i optuživao kao iz Zagreba žele upravljati Splitom, nakon što jeminsitar kulture Božo Biškupić odbio potvrditi Duška Mucala kao novog intendanta splitskog HNK-a.
- Gradonačelnik je službeno odsutan. Otputovao je, neće se susresti s premijerkom - rekao je dogradonačelnik Šundov.
Iako su neki mediji tvrdili da će se već u ponedjeljak održati sjednica Gradskog vijeća Splita na kojoj jeMucalo trebao biti imenovan v.d. intendantom HNK, to se, očekivano, još nije dogodilo. Nije se okupio ni Odbor za imenovanja Gradskog vijeća, koji vijećnicima treba predložiti v.d.d intendanta, tek nakon čega se može sazvati sjednica Vijeća.

Splitski gradonačelnik Željko Kerum poslao je zamjenicu Anđelku Visković u Vilu Dalmaciju, na doček premijerke Jadranke Kosor, a zamjenika Juru Šundova na prijam za antifašiste u Muzej Grada Splita. Nije se pojavio nigdje i nije iskoristio dolazak čelnika Vlade RH, koje je još u petak oštro kritizirao i optuživao kako iz Zagreba žele upravljati Splitom, nakon što je ministar kulture Božo Biškupić odbio potvrditi Duška Mucala za novog intendanta splitskog HNK-a.

- Gradonačelnik je službeno odsutan. Otputovao je, neće se susresti s premijerkom - rekao je dogradonačelnik Šundov.

Iako su neki mediji tvrdili da će se već u ponedjeljak održati sjednica Gradskog vijeća Splita na kojoj je Mucalo trebao biti imenovan v.d. intendantom HNK, to se, očekivano, još nije dogodilo.

Nije se okupio ni Odbor za imenovanja Gradskog vijeća, koji vijećnicima treba predložiti v.d. intendanta, tek nakon čega se može sazvati sjednica Vijeća.

Komentara 14

RI
Ringo
16:26 21.06.2010.

crocro01, Kerum već odavno nema podršku Splićana,.

LI
libero
12:06 22.06.2010.

Neki su ga vidjeli gdje gone vodu na njemu po Marjanu...

CR
crocro
17:51 21.06.2010.

Marija108 u 16.27. Uglavnom se slažem s vašim komentarima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije