Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Kosorica u Splitu, a Keruma nigdje

Zamjenica gradonačelnika Anđelka Visković dočekala je premijerku Jadranku Kososr u Vili Dalmacija. Gradonačerlnik je, kažu njegovi suradnici, na službenom putu.
21. lipnja 2010. u 13:19 14 komentara 7 prikaza
kerum
Foto: Leonardno Ninčević i Nino Strmotić
Splitski gradonačelnik Željko Kerum poslao je zamjenicu Anđelku Visković u vilu Dalmaciju, na doček premijerke Jadranke Kosor, a zamjenika Jurun Šundova na prijam za antifašiste u Muzej Grada Splita. Nije se pojavio nigdje i nije  iskoristio dolazak čelnik Vlade RH, koju je još u petak oštro kritizirao i optuživao kao iz Zagreba žele upravljati Splitom, nakon što jeminsitar kulture Božo Biškupić odbio potvrditi Duška Mucala kao novog intendanta splitskog HNK-a.
- Gradonačelnik je službeno odsutan. Otputovao je, neće se susresti s premijerkom - rekao je dogradonačelnik Šundov.
Iako su neki mediji tvrdili da će se već u ponedjeljak održati sjednica Gradskog vijeća Splita na kojoj jeMucalo trebao biti imenovan v.d. intendantom HNK, to se, očekivano, još nije dogodilo. Nije se okupio ni Odbor za imenovanja Gradskog vijeća, koji vijećnicima treba predložiti v.d.d intendanta, tek nakon čega se može sazvati sjednica Vijeća.

Splitski gradonačelnik Željko Kerum poslao je zamjenicu Anđelku Visković u Vilu Dalmaciju, na doček premijerke Jadranke Kosor, a zamjenika Juru Šundova na prijam za antifašiste u Muzej Grada Splita. Nije se pojavio nigdje i nije iskoristio dolazak čelnika Vlade RH, koje je još u petak oštro kritizirao i optuživao kako iz Zagreba žele upravljati Splitom, nakon što je ministar kulture Božo Biškupić odbio potvrditi Duška Mucala za novog intendanta splitskog HNK-a.

- Gradonačelnik je službeno odsutan. Otputovao je, neće se susresti s premijerkom - rekao je dogradonačelnik Šundov.

Iako su neki mediji tvrdili da će se već u ponedjeljak održati sjednica Gradskog vijeća Splita na kojoj je Mucalo trebao biti imenovan v.d. intendantom HNK, to se, očekivano, još nije dogodilo.

Nije se okupio ni Odbor za imenovanja Gradskog vijeća, koji vijećnicima treba predložiti v.d. intendanta, tek nakon čega se može sazvati sjednica Vijeća.

OPAKA BOLEST
Što je virus Zapadnog Nila i kako se prenosi? Bio je koban za glumicu Furlan
A1 Hrvatska
DONOSI A1
Od minus 7 do plus 13 u dva dana: uzroke vremenskih promjena u Zagrebu i na Sljemenu otkrijte u ekskluzivnom specijalu NET ZERO
  • Ringo:

    crocro01, Kerum već odavno nema podršku Splićana,.

  • libero:

    Neki su ga vidjeli gdje gone vodu na njemu po Marjanu...

  • crocro:

    Marija108 u 16.27. Uglavnom se slažem s vašim komentarima.