Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Organizirano Agrokorovo svečano preuzimanje Vupika
Povratak na članak

Kosor: Zahvaljujući mjerama, do kraja godine pomaci na bolje

Planiramo od Vupika napraviti tvrtku koja će za tri godine imati prihod od milijardu kuna, rekao je Ivica Todorić.

Komentari 9

ZG
zg2012
09:55 16.01.2010.

Mjere koje nama mogu pomoći su mjere koje mogu omogućiti Todoriću, Tedeschiju i ostalim velikim igračima da se još bolje konsolidiraju i pripreme za otvoreno EU tržište. Koliko god kritizirali velike igrače u našem gospodarstvu, porijeklo njihovog kapitala i način rada (neplaćanje u slučaju trgovaca), alternativa -državno vlasništvo sa malverzacijama danas i prodaja za 1kn sutra - je ipak još puno gora. Inače će nas konkurencija pomesti. U proizvodnji, trgovini i svemu ostalom.

VL
BI
bigboii
18:21 15.01.2010.

Držim ju za riječ! Dobro je unijeti malo pozitivnih najava, ali to nosi i veliku odgovornost i očekivanja! Neka se dokaže, za sada joj ide dobro...

VL
JA
jakov40
19:19 15.01.2010.

To su čista nagađanja. Gdje je program? To su samo vatrogasne mjere. Todorić? On je isto veliki neplatiša-neznam kako bi on to mogao pomoći vladi?!

VL
SS
sing sing
20:53 15.01.2010.

\" Pojeli smo, popili, prodali ćaćino i zadužili djecu !\" Prodali su zlatne koke, obiteljsko srebro i sada nema tko puniti proračun. Zašto nakon svega Bago i Nova prizivaju da se rasproda još sve što je ostalo kako bi see danas popunile rupe ,a sutra \"baš ih briga\"! Tko je vlasnik Nove TV?

VL
Avatar sebastian
sebastian
19:58 16.01.2010.

Kakve kraja godine,ja se moram sada pomicati...necu valda stalno u nadi da zivim,sta je svama,stalno produziva iz godine u godinu i tako vec 18 godina, pa dodju drugi dodju treci i svako obecava do kraja godine..!!!

VL
JI
jimbeam
01:52 17.01.2010.

Gle ju kako se uvlači tom ratnom profiteru,da je pravde bio bi u remetincu a ne da ga zove u vladu.Njegovi radnici će se baš usrećiti sa tih \"redovitih\" 3 soma plaće!

VL
OB
-obrisani-
16:47 17.01.2010.

Todorić je 1% hrvatskog gospodarstva,treba podić svo gospodarstvo na noge a ne da vlada pogoduje nekome.mi se nećemo oporavit nikad dok vlada ne izađe sa programom razvoja RH u narednih 10 godina a ovako da nam gospodarstvo živi od danass do sutra za hrvatsku nema budućnost

VL
OB
-obrisani-
16:52 17.01.2010.

Ministar gospodarstva treba uradit više na povezivanju sela i turizma ,niko meni u jeku i u pripremi sezone turistićke nebi smio uvesti ni jedan krumpir ni litru mljeka iz vana i ostale hrane koju naši seljaci proizvode ,vlada nesmije određivati dali naš seljak smije bit bogat ili ne i treba jednom stati na karaju uvozu hrane i dignuti carine na uvoz namještaja i drvne industrije,i svega za šta imamo proizvodnju i kapacitete!

VL
DV
dvorskaluda
19:30 27.01.2010.

Nabijte još koji porez, povećajte još koju stopu poreza - bit će love. ZA VAS. Samo - ne zaboravite da samo blesava budala reže granu na kojoj sjedi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.