Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Kosor vidjela ugovor o prodaji Ine MOL-u i spremna ga objaviti

kosor
Željko Hladika/PIXSELL
06.11.2009.
u 12:28

Premijerka se također osvrnula i na aktualna zbivanja odbivši komentirati novonastalu situaciju u SDP-u i dodavši da je ne zanimaju odnosi u drugim strankama, ali da je ova situacija u SDP-u bila očekivana.

ZAGREB - Premijerka Jadranka Kosor na središnjem zagrebačkom Trgu došla je podržati HDZ-ova predsjedničkog kandidata Andriju Hebranga, koji je prvog dana prikupljanja potpisa skupio više od 15.000 potpisa. Kosor je izjavila da vjeruje u Hebranga i da je on najbolji kandidat.

Priznala je da afere ne idu u prilog njegovoj kandidaturi, ali stranka čvrsto stoji uz Hebranga. Hebrang je prognozirao da on i Bandić idu u drugi krug, ali da je pobjeda njegova.

Premijerka se također osvrnula i na aktualna zbivanja odbivši komentirati novonastalu situaciju u SDP-u i dodavši da je ne zanimaju odnosi u drugim strankama, ali da je ova situacija u SDP-u bila očekivana.

Kosor je potvrdila da je vidjela ugovor o prodaji Ine MOL-u te da ga je spremna objaviti, no nije željela ništa konkretnije o njemu reći. Također je izjavila da razmišlja o tome da se iz nadzornih odbora isključi politika. No, nije precizirala kada će se to točno dogoditi jer mora vidjeti kada se to može učiniti s obzirom na trenutačna zakonska rješenja.

Za idući tjedan najavila je da će odučiti tko će zamijeniti Damira Polančeca na mjestu ministra gospodarstva, te da su u tijeku konzultacije.

 

Ključne riječi

Komentara 72

DO
DoktorAmer
17:37 06.11.2009.

Strpljena malo. Bilo kako bilo, Jaca je otvorila put u EU i pocela cistiti afere. Hocete li Ivu nazad, pa da crni zastor oped padne i feudalizacija Hrvatske se nastavi: oni novi baruni, a puk novi kmetovi, po poznatom planu od 200 velicanstvenih.

SE
seselj
03:08 07.11.2009.

Kosorice ne zaboravi sto si mi obecala.Seselj

OB
-obrisani-
13:41 06.11.2009.

Mihac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije