Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skupština hss-a

Kosor: slijede osvježenja u Vladi; Friščić: Vlada ima našu podršku

friščić
Žarko Bašić/Pixsell
18.12.2010.
u 14:14

Friščić: I dalje ćemo biti stabilan koalicijski partner Vladi koja je stvorila uvjete da pravosudna tijela funkcioniraju po zakonu

Na programskoj skupštini Hrvatske seljačke stranke koja je održana u subotu premijerka Jadranka Kosor najavila je, iako ne prvi put, osnaženja u Vladi, te istaknula da će ta osvježenja biti na tragu snaženja Vladinog gospodarskog tima.

- Pred nama je izborna godina u kojoj nam je glavna zadaća provedba programa gospodarskog oporavka, završetak prigovora za pristupanje Europskoj uniji, te nastavak borbe protiv korupcije - kazala je Kosor, istaknuvši da se u izbornoj godini ne smije izgubiti niti jedna minuta, te da je posebno zahvalna na rezultatima u borbi protiv korupcije.

- Poručili smo da je naša tolerancija na korupciju ravna nuli i da ćemo učiniti sve da borba protiv nje bude i dalje snažna, bez obzira na nečije prezime ili političku pripadnost.

Predsjednik HSS-a Josip Friščić kazao je kako ga mnogi pitaju nije li ga sram biti u ovoj Vladi.

– To me pitaju oni koji se nisu crvenili kad su obećavali da će napraviti reviziju pretvorbe i privatizacije. Mi smo u Vladi kojoj ćemo i dalje biti stabilan koalicijski partner, koja se ponaša odgovorno i koja je, iako se sve i prije znalo, stvorila uvjete da pravosudna tijela mogu funkcionirati u skladu sa zakonom - kazao je Friščić i najavio da iduća godina mora biti godina investicija, te istaknuo da se HSS zalaže za uravnotežen proračun u kojem će se osnovni priljev ostvarivati ne smanjenjem mirovina i plaća, nego povećanjem onih koji će u proračun uplaćivati.

Ključne riječi

Komentara 128

OB
-obrisani-
19:11 18.12.2010.

. . ..................trebalo bi je pitati kada namjerava odobriti objavu Registra? Tek tada ce nastati pravi šok koji bi mogao pomesti Jacu. . .

ZA
Zagorac
15:23 18.12.2010.

Friscicu svaka cast, kad ce u hrvatskoj svi naucit kad se nesto podpise da se to mora ispunit bit ce nam svima bolje! Postujem stav hss-a koji se drzi tog nacela makar je mogao otic kukurikavcima!

AV
avanti
15:07 18.12.2010.

albino je otac svih debila!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije