Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Država i dalje oštro protiv kriminala i korupcije

Kosor: Poslovanje HPB-a je solidno

kosor
Petar Glebov/PIXSELL
02.01.2010.
u 14:31

Što se tiče predsjedničkih izbora, Jadranka Kosor se nada većem odazivu birača jer bi to bila dobra poruka ali i dobar pokazatelj za budućeg predsjednika.

Nakon uhićenja u HPB-u, Jadranka Kosor je napomenula kako institucije pravne države moraju raditi svoj posao je dodala kako je poslovanje HPB-a solidno.

- Nastavit ćemo borbu protiv korupcije i kriminala svih vrsta, vjerujem da ćemo do kraja ove godine ostvariti značajne rezultate u onom smislu koji traže građani, a to je imati uređenu pravnu državu kako smo sami sebi obećali - rekla je premijerka Kosor za HTV.

Premijerka se osvrnula i na poskupljenje plina koje će zahvaljujući državnim subvencijama biti 15 a ne traženih 19 posto.

Što se tiče predsjedničkih izbora, Jadranka Kosor je i na tu temu spremno reagirala odgovorivši kako vjeruje da "će u drugom krugu biti primjeren odaziv. Ne bi bilo dobro da postotak kojim će biti izabran budući predsjednik bude iznimno mali. To ne bi bila dobra poruka, to ne bi bilo dobro ni za budućeg predsjednika."

A nakon što se kratko dotakla sadašnjih predsjedničkih izbora, osvrnula se i na odlazak sadašnjeg predsjednika u Beč, gdje je prisustvovao novogodišnjem koncertu bečke filharmonije.

- On je predsjednik RH i prema pravilniku o korištenju vladinog zrakoplova ima na to pravo - rekla je Kosor koja je dodala kako u putovanju predsjednika ne vidi ništa sporno budući da je predsjednika pozvao austrijski predsjednik, Heinz Fischer.

Komentara 26

37
37h1c4l
14:43 02.01.2010.

\"....Nastavit ćemo borbu protiv korupcije i kriminala svih vrsta...\" a vrhunski kriminalci oko nje ...

OB
-obrisani-
14:48 02.01.2010.

...ništa me više ne može iznenadit...pa ovo je sve luđe od luđeg.. HRVATSKU državu vode glup i gluplji

SA
Santiago
16:07 02.01.2010.

HPB je uspješna banka i sigurno će se ove godine naći neko koji će uložiti novac u njezin oporavak.Protega i njegovi suradnici će odgovarati za sve mutne radnje koje su tamo napravljene,a vlada pokazuje da i dalje se bori protiv korupcije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije