Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Kosor opovrgnula nagađanja o rekonstrukciji Vlade

O graničnom pitanju sa Slovenijom ponovila je kako je sve rečeno u pismu švedskom predsjedniku, te da je za Hrvatsku ključan 2. listopada.
29. rujna 2009. u 13:11 48 komentara 4 prikaza
jadranka kosor
Foto: Damir Špehar/VLM

Za današnjeg posjeta Bjelovaru u povodu Dana Grada premijerka Jadranka Kosor opovrgnula je sve spekulacije o mogućoj rekonstrukciji Vlade naglasivši kako je zadovoljna svojim suradnicima, no da ipak valja znati što je čiji posao i odgovornost.

O graničnom pitanju sa Slovenijom ponovila je kako je sve rečeno u pismu švedskom predsjedniku te da je za Hrvatsku ključan 2. listopada (deblokada pregovora s EU). Također je potvrdila da očekuje brze rezultate istrage afere u Podravki, kako bi Vlada nakon toga, bude li trebalo, mogla povući konkretne poteze.

Premijerka Kosor istaknula je da će njezina Vlada izvući Hrvatsku iz krize dodajući kako je čeka donošenje teških odluka, posebice po pitanju proračuna za 2010. godinu koji će biti manji od ovogodišnjeg. Ipak, u proračunu za iduću godinu bit će novca za pomoć gospodarstvenicima, no štednja se na svim razinama nastavlja. Dodala je kako će njezina Vlada završiti pregovore i uvesti Hrvatsku u Europsku uniju.

Goran Ivanišević
ĐOKOVIĆEV TRENER
Goran Ivanišević: Uništio mi je život, zbog njega nisam mogao spavati
CVH
CVH
Naučite kako samostalno obaviti pregled motocikla i dođite na besplatnu provjeru tehničke ispravnosti
  • Longday:

    mogu novinari naklapati i pisati šta god žele ali prava je činjenica da se sve ovo događa radi sukoba u SDP-u koji prelazi sve granice dogrog političkog vladanja!!!

  • hdz=Veleizdaja:

    ne da nema rekonstrukcije vlade,nego je sve po starom- veleizdaja Hrvatske

  • Santiago:

    mislim da je sdp-u potreban kompletan remont.Nekada druga stranka u Hrvatskoj po snazi pala je na niske grane sa svojom promasenom politikom ...u vrhu stranke postoje razmirice između više klanova a posebno se ističu sukobi između bandića i milanovića