Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Kosor opovrgnula nagađanja o rekonstrukciji Vlade

jadranka kosor
Damir Špehar/VLM
Autori: I. Vi, mrz/VLM
29.09.2009.
u 13:11

O graničnom pitanju sa Slovenijom ponovila je kako je sve rečeno u pismu švedskom predsjedniku, te da je za Hrvatsku ključan 2. listopada.

Za današnjeg posjeta Bjelovaru u povodu Dana Grada premijerka Jadranka Kosor opovrgnula je sve spekulacije o mogućoj rekonstrukciji Vlade naglasivši kako je zadovoljna svojim suradnicima, no da ipak valja znati što je čiji posao i odgovornost.

O graničnom pitanju sa Slovenijom ponovila je kako je sve rečeno u pismu švedskom predsjedniku te da je za Hrvatsku ključan 2. listopada (deblokada pregovora s EU). Također je potvrdila da očekuje brze rezultate istrage afere u Podravki, kako bi Vlada nakon toga, bude li trebalo, mogla povući konkretne poteze.

Premijerka Kosor istaknula je da će njezina Vlada izvući Hrvatsku iz krize dodajući kako je čeka donošenje teških odluka, posebice po pitanju proračuna za 2010. godinu koji će biti manji od ovogodišnjeg. Ipak, u proračunu za iduću godinu bit će novca za pomoć gospodarstvenicima, no štednja se na svim razinama nastavlja. Dodala je kako će njezina Vlada završiti pregovore i uvesti Hrvatsku u Europsku uniju.

Komentara 48

LO
Longday
16:45 29.09.2009.

mogu novinari naklapati i pisati šta god žele ali prava je činjenica da se sve ovo događa radi sukoba u SDP-u koji prelazi sve granice dogrog političkog vladanja!!!

HV
hdz=Veleizdaja
13:51 29.09.2009.

ne da nema rekonstrukcije vlade,nego je sve po starom- veleizdaja Hrvatske

SA
Santiago
15:49 29.09.2009.

mislim da je sdp-u potreban kompletan remont.Nekada druga stranka u Hrvatskoj po snazi pala je na niske grane sa svojom promasenom politikom ...u vrhu stranke postoje razmirice između više klanova a posebno se ističu sukobi između bandića i milanovića

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije