Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVAK PREPUCAVANJA

Kosor odgovorila 'vučićevcima': Vučić s pušketinom iznad Sarajeva, forever

Zagreb: Promocija knjige Jadranke Kosor ‘Premijerka’
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
1/2
09.07.2020.
u 12:01

Vučić je komentirajući jučerašnju izjavu bivše hrvatske premijerke Jadranke Kosor kazao da Hrvatima smeta jaka Srbija

Bivša hrvatska premijerka Jadranka Kosor odgovorila je na prozivke pristaša srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića koje su uslijedile nakon što je u srijedu osudila nasilje nad prosvjednicima u Beogradu.

"Čujem da me razni vučićevci prozivaju zbog tvita o Vučiću i njegovima. Šokantno je, a to sam govorila uvijek, da je njegova stranka primljena u @EPP, a zločinac Šljivančanin organizirao mu je skupove. Vučić s pušketinom iznad Sarajeva, forever", tvitala je Kosor.

Podsjetimo, Kosor je u prvom tvitu, u kojem je komentirala zabrinjavajuću situaciju u Beogradu, pozvala Pupovca da osudi nasilje nad Beograđanima, a Plenkovića da pokrene postupak isključenja Vučićeve stranke iz Europske pučke stranke. Upravo o toj izjavi bivše premijerke upitan je Vučić na jučerašnjoj izvanrednoj konferenciji za medije, na što je odgovorio da pročitaju tekst Davora Ive Stiera koji je napisao “problemi za nas počinju dolaskom Vučića na vlast”.

– Njima smetaju Vučić i Srbija, smeta im jaka Srbija – zaključio je jučer Vučić.

>> VIDEO Nasilje u Beogradu

 

Komentara 9

AI
Ante III
12:18 09.07.2020.

Gdje je bila JNA?Tim pitanjem priznaje da je JNA bila na strani srbskih agresora

AI
Ante III
12:13 09.07.2020.

Vucic 20.03.1995 Glina

IV
IVRI
13:05 09.07.2020.

Vučić se ne mijenja: Dovoljno je mazohistički si priuštit snimku njegovog govora 1995. u Glini gdje huška srpske civile protiv svoje domovine. Neprocjenjiv je prizor muškaraca i žena u publici koji posramljeno spuštaju glavu i pogled snebivajući se. Narod nije isto što i Vučić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije