Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Kosor: Koalicija HDZ-a i HSS-a zbog Podravke neće puknuti

kosor
Vjeran Žganec Rogulja
24.09.2009.
u 13:27

Boraveći danas u Čakovcu na svečanosti u povodu završetka urbanizacije romskog naselja Parag kod Čakovca, premijerka Kosor izjavila je kao zbog zbog Podravke neće puknuti koalicija.

ČAKOVEC - Koalicija HDZ-a i HSS-a zbog Podravke neće puknuti. Imamo dobru koaliciju i sve prijedloge i primjedbe stavljamo na stol - kazala je danas u Čakovcu premijerka Jadranka Kosor, koja je doputovala na svečanost u povodu završetka urbanizacije romskog naselja Parag kod Čakovca.

- I kao predsjednica Vlade ostajem na čelu Vladina Povjerenstva za praćenje provedbe Nacionalnog programa za Rome jer želim time dati do znanja da ćemo sve zacrtano i ostvariti, od zdravstvenih uvjeta do legalizacije naselja i obrazovanja - kazala je premijerka Kosor.

Broj djece se zbog programa koji se provode učetverostručio, a iz proračuna je ove godine za poboljšanje uvjeta života Roma osigurano 38,5 milijuna kuna, a za usporedbu, 2005. je to bilo 2,7 milijuna kuna, naglasila je Kosor.

Vlada osigurava novac i za stipendiranje učenika, pa tako 300 srednjoškolaca i 20 studenata dobiva pomoć u školovanju.

U Međimurju se uređuju još tri naselja, a u planu su još dva. Premijerka je komentirala i najnovija događanja u Salonitu vezana uz produljenja ugovora o radu.
- Ja sam svoje potpisala i Vlada će se toga pridržavati - kazala je.

Komentara 17

OB
-obrisani-
14:00 24.09.2009.

Pa naravno da neće puknuti. Jer su svi u talu. I sve 5.

BI
bigboii
15:23 24.09.2009.

Naravno da se koalicija neće raspasti, a pogotovo ne zbog Podravke. To bi trebali oni međusobno rješavati sa sms-om

FR
fratela
14:19 24.09.2009.

Brak iz interesa teško se razvrgava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije