Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadar

Kosor: Jučerašnji događaji u Dalju bili su apsolutno neprimjereni

kosor u zadru4
Foto: Željko Mršić/PIXSELL
1/7
02.08.2010.
u 10:36

Želim reći ono što je vječna činjenica, da se hrvatski branitelji u obrani i oslobađanju domovine nisu borili ni za jednu stranku. Njihova stranka bila je, jest i ostaje Hrvatska – rekla je premijerka.

ZADAR - Premijerka Jadranka Kosor jutros je u Zadru položila kamen temeljac za gradnju 65 stanova za stradalnike Domovinskog rata. Riječ je o investiciji vrijednoj gotovo 26 milijuna kuna koju će u cijelosti financirati država.

>>Skandal u Dalju: Šišljagić oteo mikrofon pa napao ministre

– Izabrali smo trenutak za polaganje kamena temeljca ususret Danu pobjede, Danu domovinske zahvalnosti i Danu hrvatskih branitelja. Ovo će biti najbolja čestitka hrvatskim ratnim vojnim invalidima i braniteljima te njihovim obiteljima u Zadru. Istodobno, ovo dokazuje da Vlada pamti i ne zaboravlja te da briga o braniteljima ostaje trajna briga hrvatske države i Vlade – rekla je premijerka osvrnuvši se na jučerašnji incident u Dalju

– S obzirom na to da sam jučer bila u Dalju na mjestu gdje smo se sjetili hrabrih hrvatskih vitezova koji su branili svoju zemlju i svoj dom, na tom su se mjestu jučer dogodili neki nemili događaji, apsolutno neprimjereni. Želim reći ono što je vječna činjenica, da se hrvatski branitelji u obrani i oslobađanju domovine nisu borili ni za jednu stranku. Njihova stranka bila je, jest i ostaje Hrvatska – rekla je premijerka Kosor.

>>Glavaš sazvao pa otkazao u Mostaru konferenciju za novinare

Komentara 237

Avatar nekabudepravedno
nekabudepravedno
16:25 02.08.2010.

Prava se javila da govori o onome što je primjereno! Obratite malo pažnju da se uvijek zagrcne ili zakašlje kad ju se pita nešto što ne zna , neugodno joj je ili svjesno laže. Stvarno obratite pažnju, to je fascinantno!

MI
mikec
20:15 02.08.2010.

SANTIJAGO Neznam kako bih te nazvao,,,,,, bolje da je tebe JACA POLOZILA KAO DREK TEMELJAC----------- I TAK JE TO METANJE PRASINE BRANITELJIMA I CIJELOM HRVATSKOM PUKU U OCI.. Podmicena Glupa Seljacino za dom spremni BOG.ljacino za dom spremni BOG.

OB
-obrisani-
22:59 02.08.2010.

ja i branitelj sdp-ovac nemamo nista zajednicko..čak mi se gade..nemogu ih shvatit..zao mi je ali tako je...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije