Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JADRANKA Kosor:

Kosor: Jako sam zadovoljna zbog pohvale MMF-a Hrvatskoj

kosor
Jurica Galoić/Pixsell
23.06.2010.
u 13:09

Premijerka tvrdi kako je Vlada napravila puno upravo na smanjenju neporeznih davanja. Pritom je podsjetila da je Vlada smanjila neke namete vezane uz doprinose za vode, šume, spomeničku rentu i druge.

- Činimo sve što je moguće kako bismo olakšali gospodarstvu, a ja sam vrlo zadovoljna jer su i na početku, nakon samog predstavljanja mjera gospodarskog oporavka, taj program odlično ocijenili i MMF i Svjetska banka, ali i HNB i mnoge druge institucije, pa i Gospodarsko-socijalno vijeće - izjavila je premijerka Jadranka Kosor komentirajući izvješće MMF-a, koji je pohvalio Vladin Program gospodarskog oporavka, ali i dao neke preporuke, poput smanjenja javne potrošnje i parafiskalnih nameta.

Dodala je kako je Vlada napravila puno upravo na smanjenju neporeznih davanja. Pritom je podsjetila da je Vlada smanjila neke namete vezane uz doprinose za vode, šume, spomeničku rentu i druge.

Nije željela odgovarati na pitanja o raspisivanju referenduma na zahtjev građana koji su potpisali sindikalnu inicijativu.

Nije odgovorila ni na pitanje je li Vlada odustala od amandmana na prijedlog izmjena ZOR-a. Dodala je tek kako će se sve doznati kad dođe vrijeme.

Komentara 57

Avatar Uzorak
Uzorak
14:15 23.06.2010.

Laže !

Avatar nervozni_patuljak
nervozni_patuljak
15:27 23.06.2010.

Kako su KREDEZEOVCI u zadnje vrijeme poceli pricati da su se mediji urotili protiv njih,hehehe Boje se priznati javno da ih ovaj narod vise ne moze niti smisliti a kamoli sto drugo.

IZ
izbrisan
07:46 24.06.2010.

Jaca je jako zadovoljna. A koliko su gradjani zadovoljni? Kadgod je netko od politicara izrazavao svoje zadovoljstvo,bilo je sve losije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije