Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sport i politika
Povratak na članak

Košarkaš podržao Tibet, američka NBA liga u panici zbog pada profita

Kinesko tržište izrazito je važno za poslovanje NBA klubova. Prema procjenama CNN-a, oko 10 posto od osam milijardi dolara godišnjega prihoda NBA liga stječe u Kini

Komentari 3

SI
sisavac
11:02 26.10.2021.

jel turčin rekao koju o indijancima u americi? nešto o palestincima, protiv izraelaca? dal se očitovao nešto o američkim zločinima u afganistanu? što on zna o tibetu? dal zna povijest tibeta, kako je usko povezana sa kinezima, kineskim carevima? dal može shvatiti narod koji se bacio na religiju, prestao se boriti za sebe, svoju samostalnost, da su tibetanci par puta kineze zvali u pomoć, da su malo bili pod mongolima, malo pod kinezima. govorimo o vremenu prije par stotina godina. o kakvoj okupaciji se tu govori? mi smo isto onda okupirali područje na kojem sad živimo? zašto ne govorimo o okupaciji havaja od strane amerikanaca? dal znaš na koji način je amerika došla do havaja? zašto ne govorimo o okupaciji svih pacifičkih otočića i atola, koje su ameri početkom 20 stoljeća okupirali, proglasili svojim... zašto ne govorimo o okupiranim mađarskim teritorijima, koje su susjedi, rumunji, 'jugosloveni', česi i slovaci, poljaci, uzeli? pola poljske, onaj zapadni dio, je povijesna stara njemačka. jel okupirano i to? sardinija? koji trenutak u povijesti ćemo uzeti kao referentni, sve nakon toga je okupacija? i kako daleko ići u povijest? samo do trena kad samo nama paše?

VL
Avatar dobry
dobry
15:43 26.10.2021.

Eh, zakaj nas ne okupiraše amerikanci kao što su okupirali Japan, dio Njemačke nakon II Svj. rata, ili Južnu Koreju!? Kineska ili ruska okupacija ne dolaze u obzir!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.