Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENIRAO 100-TINJAK METARA OD MJESTA NAPADA

Košarkaš M. Tomas: Više mi ne pada na pamet ići u centar Ankare

14.08.2015., Arena Zagreb, Zagreb - Prijateljska kosarkaska utakmica Hrvatska - Njemacka. Pripremni susret uoci Eurobasketa 2015 koji ce prvi puta odrzati u cetiri drzave. Hrvatska (Zagreb), Njemacka (Berlin), Litvija (Riga) i Francuska (Montpellier) ugos
Foto: Pixsell
1/6
11.10.2015.
u 21:30

Igrač TED Kolejlilera trenirao je u dvorani 100-njak metara od mjesta napada

U trenucima kada svijetom struji vijest o terorističkom napadu u Ankari, nije nimalo lako biti roditelj košarkaša koji igra za klub iz glavnog turskog grada. A upravo u toj se koži našao Ante Tomas, otac poznatog hrvatskog internacionalca, 35-godišnjeg Marka Tomasa, koji igra za TED Kolejliler iz Ankare.

– Sreća je što se Marko odmah sam javio. To je puno bolje nego da sam ja prvi čuo vijest iz Ankare, pa da čekam da mi se on javi. I ovako sam bio poprilično izvan sebe. Kazao mi je da su baš bili na treningu u dvorani udaljenoj 100-tinjak metara od mjesta eksplozije, nakon koje su momčadski evakuirani – kazao je A. Tomas. Nakon nekog vremena javio nam se i Marko, neokrznut, ali vidljivo uznemiren.

– U tom trenutku trenirali smo u dvije skupine, a ja sam bio u teretani pa nisam čuo eksploziju kao oni na parketu. Imao sam ja negdje u glavi da bi ovdje zbog zamršene političke situacije moglo biti svašta, no ovo se u Turskoj još nije dogodilo. Bilo je napada na državne službenike, no ne i na civile. Tim više što ovo nije bio nikakav radikalan nego mirovni prosvjed. Nakon svega, a to nisam činio ni dosad, u grad uopće ne želim ići, a posebice ne na mjesta masovnih okupljanja. Uostalom, većina nas stranaca živi u štićenom kompleksu sa sedam-osam nebodera. Moja je najveća dvojba sada trebam li dovoditi suprugu i osmomjesečnu kćerkicu ovamo, a baš je bilo planirano da dođu sljedeći tjedan – kazao je.

>>U središtu Ankare odjeknule dvije eksplozije, 95 mrtvih i 186 ozlijeđenih

>>Na trgu je odjeknula bomba, ljudi su padali po tlu, jauci su bili jezivi...

Komentara 3

Avatar links
links
22:13 11.10.2015.

pa ti si uvijek ozljedjen tako da do centra nemožeš ni doći!!!

MA
Markosi
14:56 12.10.2015.

Kakva žena, kakva djeca. Bjež' Mirkec...čim prije.

Avatar carlz.bromsom
carlz.bromsom
09:33 12.10.2015.

Žešći mačak u vreći od igrača. Ali se može pohvaliti da je otjerao Maljkovića iz Cedevite a vrli vlasnici Cedevite stali na njegovu stranu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije