Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
protive se zabrani
Povratak na članak

Koruški BZÖ za hrvatsku komemoraciju u Bleiburgu

BZÖ-Koruške zahvaljuje se Bleiburškom počasnom vodu na uzornom održavanju već desetljećima mirne komemoracije na Bleiburškom polju u Loibachu, stoji u priopćenju

Komentari 7

BA
bakulušić
14:00 05.04.2019.

Napokon i zrno razuma iz Austrije koje pokazuje da nije cijela Austrija pod okupacijom medija i lijevo-liberalnih skupina.

VL
Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
21:26 05.04.2019.

Istina na koncu uvijek ispliva. Evo i kako su ljudi u Bleiburgu doživjeli partizanske ratne zločine. Kako ratni zločini ne zastarjevaju pitam se šta to DORH još čeka. Vsljda da ona šaka još živućih koljača pomre.

VL
CR
crvenaHR
16:35 05.04.2019.

Uh, ovi su stvarno neka bitna stranka u Austriji.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
14:10 05.04.2019.

Samo njih nitko nista ne pita. Pita se Kurc.

VL
PB
Propali branitelj
07:51 06.04.2019.

Ajde vise ostavite mrtve na miru bili ovaki ili onaki svako ima pravo na mirno sjecanje....Hrvati su stradali u partizanima i ustasama...tu tragediju treba prihvatiti za dobrobit nase dijece....ali nemamo mi tu velicinu nazalost zato opet Hrvatska polako umire....laka zemljaa svakom hrvatu bio on nevin ili ne na to ima pravo svaka obitelj...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.