Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera
Povratak na članak

Korupcija u Vatikanu i na postavljanju jaslica

Viganò, koji je u godinu dana vatikanske račune iz minus 8 milijuna € doveo u plus 34 mil. €, poslan je u Washington jer je u procesu "ozdravljivanja" financija otkrio da je sustav korupcije dosta rasprostranjen u Vatikanu, drži TV La7.

Komentari 4

JB
juda ben tudum jr.
20:59 26.01.2012.

Tomaševiću, da li te je barem malo sramota objavljivati ovakve gluposti. Poslan u Ameriku zato što je otkrio korupciju? A što, kao iz Amerike ne može govoriti o navodnoj korupciji. Nije loše ponekad uključit i mozak, a ne samo pisati u svrhu što veće prodaje novina

VL
MM
mmisko71
08:05 27.01.2012.

Ovo je potvrda koja ide u prilog našem saborskom zastupniku i svećeniku Ivanu Grubišiću,jer on isto nije trebao dirati u neke \"PRLJAVE\"crkvene radnje.Don Grubišiću živio mi još sto godina,jer takvih kao ti nam trebaju da barem malo očiste ovaj jadni smrdljivi korumpirani svijet.

VL
LI
liskovaca
11:21 27.01.2012.

obična izmišljotina! baš me zanima tko je platio ovaj članak! Inače, zbog čega niti jedan list nije objavio slučaj u američkoj židovskoj zajednici gdje je zlostavljano 170 djece!!!!!! O tome se ne smije pisati, mediji su ipak njihovi! Da se to dogodilo u Katoličkoj crkvi, žive bi ih razapeli!

VL
DU
Deleted user
13:22 27.01.2012.

Dobro da ga nisu otrovali kao Ivana Pavla I. Vrijeme je da maske padnu, a polako i padaju. Vidim, bankari i u Vatikanu kolo vode.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.