Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Svijet

Korumpiranu sutkinju morali izvlačiti iz sudnice, okupljeni burno reagirali

– Nisam prekršila nikakve zakone, nisam osigurala javni ugovor, nisam osigurala zaposlenje za svog brata koji je na sudu radio sedam godina prije nego što sam izabrana za sutkinju. Moraju odbaciti ovu protupravnu optužbu protiv mene – rekla je sutkinja Tracie Hunter
23. srpnja 2019. u 08:35 20 komentara 12643 prikaza
Foto: Screenshot

Korumpirana sutkinja Tracie Hunter započela je izdržavati svoju šestomjesečnu kaznu jer je bratu nezakonito dala povjerljive dokumente koji su mu trebali pomoći da zadrži svoj posao.

Ubio cimera Dvostruki ubojica napravio kaos na saslušanju, majka ubijenog u suzama napustila sudnicu

Hunter je kaznu dobila još 2014. godine, no ona je tek sada stupila na snagu, a sutkinju su policajci morali izvući iz sudnice u Cincinnatiju. Okupljeni su burno reagirali na presudu i postupanje prema sutkinji pa se na snimci može vidjeti kako policajci stavljaju lisice na ženu koja je nosila majicu na kojoj je pisalo ''Pravda za sutkinju Tracie M Hunter''.

Brat sutkinje Stephen Hunter radio je kao službenik u domu za maloljetnike gdje je udario jednog od štićenika u srpnju 2013. godine. Tužitelji tvrde da je Tracie Hunter nezakonito tražila dokumente o tinejdžeru te ih je dala bratu.

Hunter je 2010. godine izabrana za sutkinju na Sudu za mladež okruga Hamilton i postala je prva Afroamerikanka izabrana za taj sud. Ona tvrdi da je ova presuda politički motivirana.

– Nisam prekršila nikakve zakone, nisam osigurala javni ugovor, nisam osigurala zaposlenje za svog brata koji je na sudu radio sedam godina prije nego što sam izabrana za sutkinju. Moraju odbaciti ovu protupravnu optužbu protiv mene – rekla je za WLWT.

poginulo 298 ljudi
Snimke dokazuju da su MH17 srušili separatisti u Ukrajini: ‘Kamo da odvezemo tu krasoticu?’
d
PROLJETNI NATJEČAJ
Najnoviji trend – Pastelno proljeće
 • Avatar navijač
  navijač:

  I u Americi imaju svoje "ugrožene"

 • Deleted user:

  Tako se radi u zemlji gdje je nulta stopa tolerancije za nepotizam, korupciju, rodijačko-kamenjarski klijentelizam i slične balkanske devijacije.

 • Deleted user:

  Kada bi krenuli od hrvatskih sudaca, niti bi bilo dosta policajaca da ih pohvata, niti zatvora da ih se u njih stavi.