Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva studija na uzorcima krvi
Povratak na članak

Koronavirus je 'prehodalo' više od pola milijuna Nizozemaca

Antitijela je razvilo 3 posto ljudi u Nizozemskoj, ako je tako i u Hrvatskoj onda imamo više od 120 tisuća imunih na novi virus

Komentari 6

Avatar Ćuprija - moja partija
Ćuprija - moja partija
18:21 16.04.2020.

Glupost. Niti su dobrovoljni darivatelji krvi reprezentativni uzorak populacije obzirom na natprosječnu zastupljenost zdravstvenih djelatnika, niti su 19.3. kad su ovi kao započeli s testiranjem postojali adekvatni serološki testovi.

VL
Avatar Idler
Idler
21:32 16.04.2020.

Zanimljiv tekst, nekaj slično su objavili i Njemci al problem je kaj nigdo nema točne podatke. Problem je i kaj su si oni bili znekim vu kontaktu, barem obitelj...zapraf je ova tvrdnja se zanimljivija ?!

VL
DU
Deleted user
20:41 16.04.2020.

Testirati treba u našim historijskim granicama.

VL
Avatar Asterix
Asterix
17:20 16.04.2020.

Nije to neki podatak za biti zadovoljan s njim jer su takvi najopasniji za širenje zaraze.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.