Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠIRI SE ZARAZA

COVID-19 ima i gradonačelnik Ogulina, u Puli zaražena učiteljica osnovne škole

Dalibor Domitrović
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
09.07.2020.
u 22:50

Učiteljica nije bila u kontaktu ni s jednim od svojih učenika, kao niti s njihovim roditeljima

Osim kirurga pulske Opće bolnice, među devetero novooboljelih u Istri kojima su rezultati briseva došli pozitivni je i učiteljica Osnovne škole Vidikovac iz Pule zbog čega je odgođena podjela svjedodžbi učenicima ove škole koja se trebala održati ovih dana.

Potvrdio je to novinarima i sam ravnatelj škole koji je naveo kako je učiteljica pozitivna na COVID-19 nije bila u kontaktu ni s jednim od svojih učenika, kao niti s njihovim roditeljima, a sve ostale osobe koje su bile u kontaktu s njom, upućene u samoizolaciju.

"Upravo iz tog razloga preventivno smo odgodili podjelu svjedodžbi a učenicima će svjedodžbe biti naknadno uručene", navode iz OŠ Vidikovac.

Iz Grada Pule su također potvrdili slučaj koronavirusa kod te učiteljice u Osnovnoj školi Vidikovac, uz napomenu kako do zaraze nije došlo unutar škole te kako su osobe s kojima je je učiteljica ostvarila raniji kontakt, trenutačno u samoizolaciji kako bi se spriječilo daljnje širenje koronavirusa.

Neslužbeno se doznaje kako je u samoizolaciji pet-šest njenih kolega koji su posljednjih dana bili s njom u kontaktu. Dio njih je već testiran, a ostatak će se testirani ovih dana.

Koronavirusom zaražen je i gradonačelnik Ogulina Dalibor Domitrović. Objavili su to večeras iz Stožera civilne zaštite Karlovačke županije nakon što je jučer otkriveno da koronavirus ima njegov zamjenik i stranački kolega iz SDP-a Daniel Vukelja. Covid-19 danas je  dijagnosticiran kod četiri osobe koje nisu povezane s radom gradske uprave, piše KA portal.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije