Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dogradonačelnik Zagreba

Korlaet otkrio što će biti s Paromlinom, Zagrepčankom i Gredeljom: Stižu nove mjere štednje, a s Tomaševićem se sastajem svake večeri

29.08.2021.
u 22:45

Vrlo konkretna mjera koju smo donijeli na drugoj sjednici Skupštine jest zaključak kojim će se regulirati preseljenje naših građana kojima su domovi jako stradali u potresu, govori Luka Korlaet.

Komentara 22

Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
23:38 29.08.2021.

Arhitekt vodi ekonomiju. U eri jeftinog novca oni štede i kontrakturaju ekonomiju. Ovi ne poznaju 101 ekonomije.

BE
bezvrijedanyugodinar
00:08 30.08.2021.

Kaže, "sa Tomasovićem se sastajem svaku većer" 🤣🤣🤣🤣

DU
Deleted user
10:03 30.08.2021.

20 godina na čelu smo imali pokojnog estetu koji je ulagao u sve i svakoga samo ne u Zagreb i Zagrebački holding...a sad očekujete od novog gradonačelnika da čarobnim štapićem riješi probleme Zagreba za dva dana...Banditić je ulagao u Pripuza umjesto u Čistoću...davao je privatnicima kućica za advent i ostale manifestacije umjesto da je grad na njima zarađivao....o gradskoj imovini se nije ni brinuo pa sad sve propada....Gredelj, Paromlin, Zagrepčanka,...a Sljemensku žičaru će otplaćivati naši pra pra pra unuci....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije