Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priprava za Uskrs
Povratak na članak

Korizma kao 'svađa-pust' između HBK i Svete stolice

Koji je smisao ovogodišnje korizme? Papa Franjo u ovonedjeljnom će Angelusu detektirati tri najvažnija iskušenja kojima su izloženi današnji kršćani

Komentari 4

JU
junkerovkaputzapovlačenje
17:17 12.03.2019.

koje svete stolice,to je katolička crkva samo po nazivu. 80 % homoseksualnog klera,kao u drevnom babilonu,čak i otkrivenje piše ,,babilon veliki mati bludnica i gnusoba zemaljskih,,-približavanje protestantima koji su potpuno izokrenuli pojam grijeha, ,,dijalog,, s ratnim huškačima amfilohijem i ekipom.............njemačka održava groblja od staljingrada do nizozemske, italija održava memorijal pogubljenim pripadnicima divizije acqui u grčkoj,grčki i talijanski dužnosnici zajedno obilaze taj spomen park,talijanska pošta izdaje markicu sa spomenom na poginule pripadnike a ovdje se brani misa.

VL
Avatar bandogcro
bandogcro
17:26 12.03.2019.

Crni Papa, licemjer, koji priča jedno a živi drugo. Okružio se pedofilima, a priča protiv njih, dok otvoreno štiti članove gay lobby u Vatikanu. Dalje, nedavno pohodio UAE da nije spomenuo Isusa, halo pa kojoj vjeri on pripada. Pokušava izjednačiti islam i Katoličanstvo koje je samo po sebi veliki grijeh protiv Crkve. Crkva se ruši iz unutra, i po tome će biti zapamćen crni Franjo. Čitajte svjedočanstvo Bella Dodd da vam sve bude jasno.

VL
DU
Deleted user
17:13 12.03.2019.

Evo ja ću prvi . Vidim transparent Ljubuški , hrpu nedozvoljenih šahovnica, masu ljudi i dva tri popa. Sve znakovlje što nije po ustavu Hrvatske je prekršaj , i treba odmah na licu mjesta sankcionirati.

VL
BU
Bubalamala
18:08 12.03.2019.

Po velikom katoličkom misliocu Rahneru u Hrvatskoj i nema pravih katolika !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.