Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Darko Koren:

Koren: Razgovarao sam s Helgom Jug, a SDP za svoje otvara tvrtke

'12.01.2011., Koprivnica - Darko Koren, zupan Koprivnicko-krizevacke zupanije. Photo: Marijan Susenj'
'Marijan Susenj/PIXSELL'
13.01.2011.
u 09:25

- Oni koji mene pozivaju na moral, bolje da o tome šute. Darku Ledinskom (SDP) je osnovana agencija za radno mjesto – kaže Koren

Nakon što je Darko Koren (HSS), župan Koprivničko-križevačke županije, skinuo kapu koprivničkoj vlasti zbog zemljišta i novca koje su dali za gradnju Obrtničke škole, na pitanje o zapošljavanju Helge Jug, bivše esdeppeovke koja je glasovala za proračun HSS-a, okrenuo je ploču.

– Oni koji mene pozivaju na moral, moralno su dno i trebali bi o tome šutjeti. Kako je Darko Ledinski (SDP) dobio posao? Osnovana mu je agencija za beton bez cementa. Pa njegov posao stigne obaviti pročelnica za vrijeme gableca. Nadalje, Marinko Bagariću (SDP) je osnovana agencija za stvaranje energije iz propuha. Da ne govorim o Ivanu Hlevnjaku, bivšem članu HSS-a, i Stjepanu Heneziju i obiteljskom zapošljavanju – bio je izravan Koren te zapitao tko je uopće zaposlen u Gradu a da nije član stranke. Dodao je da nitko nema aureolu nad glavom, no da ne voli kad ga se proziva za nepoštenje.

– Možete mi reći da sam ružan i glup, no moje poštenje nemojte dovoditi u pitanje. Da, ja sam razgovarao s H. Jug, no nisam joj ništa nudio. Na temelju tih kontakata, ona je podržala proračun. Radio sam svoj posao da proračun bude izglasan i bio sam uspješniji od oporbe – rekao je župan.

Još je jednom ponovio da H. Jug nije zaposlio on nego ravnatelj Srednje škole te da se pita što je SDP obećao Vladi Miklobušecu (HDSS) za rušenje proračuna i vlasti, u čemu nisu uspjeli.

– Nije bitno što se priča nego tko priča – zaključio je župan.

Ključne riječi

Komentara 3

VI
vidovit
15:20 13.01.2011.

Bravo Župane sve ima ime i prezime u svim strankama imate dobre i loše.Sdp je davno izgubio socijal.To ne znači da je za mene Mrle loš gradonačelnik.

Avatar tkozna
tkozna
21:53 15.01.2011.

Ovako hrabri govore. Bravo Župane!

VI
vidovit
11:15 16.01.2011.

Oprostite gospodine V....!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije