Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

'Zazvonilo je zvono za veliku uzbunu. Probudite se, HSS je u velikoj opasnosti!'

Koprivničko-križevački župan Darko Koren uputio je pismo predsjedništvu HSS-a u kojemu članovima toga tijela poručuje da je odluka o odbijanju njegove žalbe na suspenziju iz stranačkoga članstva za njega konačna.
20. listopada 2016. u 14:53 3 komentara 460 prikaza
Darko Koren
Foto: Marijan Sušenj/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/4

Koprivničko-križevački župan Darko Koren uputio je pismo predsjedništvu HSS-a u kojemu članovima toga tijela poručuje da je odluka o odbijanju njegove žalbe na suspenziju iz stranačkoga članstva za njega konačna te da nema namjeru čekati pravorijek povjerenstva koje bi još jednom trebalo razmotriti njegov slučaj. 

To bi značilo i da se više ne smatra članom HSS-a, no pismo zaključuje tvrdnjom kako je spreman angažirati se za "određene odgovorne dužnosti" u HSS-u. No, prije toga šef stranke Krešo Beljak morao bi odstupiti, morale bi se opozvati sve suspenzije, a svim delegatima omogućiti pravo glasa te svima koji to žele dopustiti da se kandidiraju za novo vodstvo. 

"Zazvonilo je zvono za veliku uzbunu. Probudite se, HSS je u velikoj opasnosti!" - poručio je Koren članovima predsjedništva stranke.   

>>Beljak nema dobar rejting u stranci i zato je odgodio izbore

>>Mogla se kandidirati kad je HSS bio na dnu, toliko o hrabrosti Marijane Petir

Plazma keksi
BAŠ KAO NEKADA
Stvari koje se godinama nisu promijenile, a svejedno ih obožavamo
  • Deleted user:

    " Vjera u Boga i seljačka sloga" slogan Seljačke stranke koji po vodstvom Beljaka ne postoji.

  • radekbrod:

    Hrg i Koren neznaju kak motika izgleda ipak su oni kumovi kojima je samo stalo do hss-a u kojem su oni glavni a to kaj su izgubili 10 saborskih mandata e to nije bitno bitni su njihovi osobni interesi

  • demokršćanin:

    Naš narod veli kesno je nakon meše iti u crkvu.Pa gdje ste bili svi članovi stranke kada ste si izabrali takvog predsjednika?