Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Početak suđenja

Korade tvrdi da nije kriv za iznuđivanje i napad

Mario Korade
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
22.04.2016.
u 18:00

Budući da se na istome sudu trebao voditi postupak u kojem se Koradu tereti za napad na braću Roberta i Nenada Bistrovića, dva su postupka danas objedinjena

– Nisam kriv za to – kratko se na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu izjasnio Mario Korade (27) kojem je počelo suđenje zbog iznude od Zdenka M. (25) i sprečavanja dokazivanja.

Budući da se na istome sudu trebao voditi postupak u kojem se Koradu tereti za napad na braću Roberta i Nenada Bistrovića, dva su postupka danas objedinjena.

Koradi se trebalo suditi na Općinskom sudu u Zlataru, no predmeti su delegirani u Zagreb nakon što je sutkinja tamošnjeg suda prijavila da joj prijeti osoba koja se predstavila kao Koradin prijatelj. Koradu na suđenje dovode iz istražnog zatvora.

>>Kako je Korade mlađi od prijatelja iznudio 50.000 kuna i do kosti prestrašio sutkinju

Komentara 5

Avatar FalusBonus
FalusBonus
18:16 22.04.2016.

ma kaj bi bil kriv, samo si mu prislonil cijev na glavu, a on je sam nudil novce

OB
ObrenM
18:20 22.04.2016.

Kada je"pravosudje"uvidilo,da i siledjija moze dobiti po labrnji odvazili su se na postupak prema siledjiji i psihopatu,kakav mu je bio i otac, nazalost general nase vojske.

DU
Deleted user
23:25 22.04.2016.

sada vise nisi beba niti pubertetlija pa ako mislis zivet makni se iz te sredine i otidi negde u svijet stvori sebi novi zivot jer ovaj i ovakav je bezvredan itace ces uskoro zavrsit nigde i trunut u zatvoru jedino ako ti to nije u krvi sinko,,rad je stvorio covjeka,pa biraj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije