Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neiskorištena sirovina
Povratak na članak

Kora krumpira je funkcionalna, jeftina hrana

Dobar je izvor vlakana, vitamina i minerala, ali se prije upotrebe u prehrambenoj industriji iz nje moraju ukloniti toksini

Komentari 5

KO
Kokoiduhovi
06:42 13.08.2021.

Kako uklonite pesticide, teške metale i ostali otrov iz kore? Ili - to je za "stoku sitnog zuba", pa nema veze?

VL
RA
R.adioT.elevizijaL.jestve
02:33 13.08.2021.

Zabranite nam meso , i hranite nas s napojem , splacinama i genetski modificiranim vocem i povrcem , i jos nas uvjerite da je to zdravo i korisno

VL
RA
radijatori
09:34 13.08.2021.

A krumpirove zlatice, mljac, mljac!? Što na to kažu Klaus Schwab, George Soros i Bill Gates?

VL
TO
Tonto
08:39 13.08.2021.

Ovo je istina jer mi je i mama pričala da su njeni ogulinke krumpira kuhali i davali svinjama kao napoj. A 1944 i 45 su juhu od ogulinki radili za povremene zarobljenike koje su partizani provodili kroz selo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.