Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Koordinatorica zadarskog prosvjeda tvrdi da ju je policija privela

04.12.2008.
u 12:13

Iako je prije dva dana Ivana Loko, koordinatorica zadarskog prosvjeda “Stegnite vi svoj remen, bando lopovska” izjavila kako "policija nije kriva, a ni ona" za njeno privođenje zbog lijepljenja plakata koji pozivaju na prosvjed, na YouTubeu je objavljena njena izjava u kojoj Loko tvrdi da nije dragovoljno došla u policijsku postaju.

Izjava koordinatorice prosvjeda u cijelosti

Loko tvrdi kako su je dva policijska službenika privela u Prvu policijsku postaju. - Naglašavam, privela i to nakon mog čuđenja i prosvjeda zašto me drže na ulici 15 minuta te mog zahtjeva da mi vrate putovnicu - kaže Loko, i nastavlja da nakon isprike njihovog nadređenog nije "htjela širiti tenzije i reagirati na prvu laž Antona Dražine", načelnika PU zadarske.

Policija demantirala privođenje zadarske aktivistice

Faber: U zagrebačkom slučaju smo pogriješili, javno se ispričavamo

Djedicu u šator da građani na Trgu mogu prosvjedovati

Međutim, nakon Faberovog 'spinovanja' s mojim privođenjem i sa mnom izjavljujem: Faber ili bezočno laže ili mu se serviraju ušminkana izvješća podređenih - kaže Loko.

Policija PU zadarske i dalje ostaje pri svom stavu da koordinatoricu Ivanu Loko nisu priveli, već je ona dragovoljno došla u policijsku postaju, a isto je potvrdio i zamjenik načelnika PU zadarske Ivan Gambiraža.

(mp, sf)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije