Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
udruge
Povratak na članak

'Vukovar je tempirana bomba, ali to u Zagrebu nikome ne dopire do glave'

I ovom prilikom po drugi put pozvao je čelnika SDSS-a na razgovor kako bi se na vrijeme spriječile dalje neželjene situacije u gradu. Isto tako pozvao je i čelnike vlasti u Hrvatskoj kao i druge koji predstavljaju srpsku nacionalnu manjinu da reagiraju

Komentari 15

Avatar Semper Paratus
Semper Paratus
10:57 17.02.2016.

A zamislimo si da du Hrvati pucali po Srbima. Ni pomisliti‼️‼️‼️‼️ Pametnome dosta‼️‼️‼️‼️‼️

VL
DU
Deleted user
11:13 17.02.2016.

za vrijeme milanovića i josipovića mladi po"četnici" iz borova su pjevali "srpski vukovar", "nož,žica...". država nije reagirala, još im je pratnju osigurala od selendre borova do dvorane. kad je narod odlučio reagirati , onda je mup brže bolje blokirao ulaze u grad i zaustavio nekoliko autobusa hrv.navijača, iako nisu ništa napravili. zahvalimo se SDPu još jednom :) p.s. također, hvala im što su od Vukovara napravili "grad slučaj". nije vam prvi put.

VL
DU
Deleted user
11:34 17.02.2016.

Mladež SDP-a osuđuje svaki oblik nasilja - samo što je ovdje riječ o točno određenom obliku nasilja, a to nasilje već više od dvadeset godina dolazi iz redova manjine koja ne priznaje svoju državu i koji kada god mogu ponižavaju i vrijeđaju svoje sunarodnjake. Osudite srbski nacionalizam koji već više od stotinu godina od vardara do triglava puni grobove i uzrok je nasilju, zatiranju nacionalnog i kulturnog identiteta svih naroda bivših Jugoslavija. Srbi žive u paralelnom svijetu, a svi ih susjedi iz dna duše preziru, a oni se prave ludi "tko nas bre zavadi". Njihov nacionalizam i želja za velikom serbijom je stvorila sve druge oblike nacizama i to onih najgorih oblika - jer tko će normalan sjediti i trpjeti da ti netko ruši dom, kulturu, identitet, ugrožava život? S barbarima nema razgovora i dijaloga, s njima se može isključivo njihovim rječnikom.

VL
Avatar Semper Paratus
Semper Paratus
11:01 17.02.2016.

Svaaako malo nešto u Vukovaru. Em pretucu nekoga ili puca ekipa iz komšiluka po Hrvatima itd itd. To sve kaze o jednoj naciji i mentalitetu... Zalosno zalosno

VL
ĆA
ćaćaća
11:42 17.02.2016.

da je kojim slučajem hrvat napao srbina bilo bi to na svim naslovnicama hr medija..ovako je to sporedna stvar..očito da srbi žele destabilizirati hrvatsku na sve moguće načine pa da opet glume žrtvu...

VL
BU
Bulja
11:57 17.02.2016.

Odmah poslati Hrvatsku vojsku u Vukovar. Napraviti vojarnu i zapošljavati Hrvate.

VL
AO
ante.oreskovic75
11:58 17.02.2016.

Zašto ih više zvati i uvjeravati.Pošaljite ih sa Pupavcima đeneralu antifašisti u Ravnu Goru.Neka im u pratnji pjeva Mesić za sretan put!

VL
KO
Komacero
12:06 17.02.2016.

Dokaz slucajne drzave i dokaz da lustracija hrvatski promasaj stoljeca.Hrvatsko uvlacenje u srpski paksu donosi rezultate a bit ce toga vise a onda kad krene napad o ugrozenosti srpske manjine

VL
SC
schteff
13:03 17.02.2016.

Prgomet u Vukovaru: Rat je završio! Ovdje više nema mina Hrvatska je u Domovinskom ratu pobijedila. I treba se znati ponašati kao pobjednik. Naša pobjeda ne smije biti trijumfalističko dokazivanje fizičke moći hrvatskog naroda, kazao je Drago Prgomet tako je počelo i 1991.

VL
AO
ante.oreskovic75
12:28 17.02.2016.

Treba se nadati da će Pupavci i Stanimirovići konačno upitati gospođu doktoricu Carević kako biti normalan i cijenjen pa to i primijeniti.Učini li bi uslugu Srbima,pogotovo onima koji žive u Hrvatskoj kao svojoj domovini!

VL
CE
Cetijus
11:54 17.02.2016.

na što ljudi tamo gube svoje vrijeme i energiju, nije ni čudno da svi bježe od tamo glavom bez obzira..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.