Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROZVALI N. OBULJEN
Povratak na članak

Koordinacija udruga branitelja: Odmah objavite nalaz Revizije o HAVC-u i razriješite Hribara

Ministricu Obuljen Koordinacija proziva da se "uključila u skrivanje i pokušaj prerade negativnog nalaza" Revizije

Komentari 5

ER
EroK
20:27 15.01.2017.

Gospodine Plenkovicu, ako jos uvijek stoji ono vase vjerodostojno onda radite vjerodostojno. Ako gdja Obujen ne postupi posteno, onda bi trebala ona skupa sa HAVC-om napustiti svoje polozaje sa opaskom, da bilo koje drugo politicko javno mjesto, sada a ii u buducnosti bude njima zabranjeno. Neka idu u privatni sektor i tamo prodaju maglu na svoju privatnu stetu, a ne kao do sada na stetu drzave Hrvatske. To bi bilo vjerodostojno. Sve drugo je vrlo ne vjerodostojno!

VL
K2
kritičar_2
22:07 15.01.2017.

Jugo bandu u Irsku deportirati.

VL
GU
gustirna
22:47 15.01.2017.

Koliko je izvjesca drzavne revizije o kriminalu jugofasista i cetnik primio partijski cvitan...i nikom nista...

VL
DA
davnor
23:10 15.01.2017.

Korak po korak ovih dana je lijepo biti istinski hrvat pravda je spora ali dostižna mislim da gospodina hasanbegovića u skoroj budućnosti čeka ministarsko mjesto a jugoslaveni u komi.

VL
MI
Mimizo
07:29 16.01.2017.

zašto ovo ignoriraju mediji i oporba gdje se događa stvarni kriminal a jako im je zanimljiv neki plagijat ali to nije slučajno hoće zaustaviti ministra barišića da napravi reformu školstva kako je najcolje za hrvatsku a ne kako je jokić i partija zamislila narod se ne može prevariti

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.