Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'DR. FRANJO TUĐMAN'
Povratak na članak

Koordinacija udruga Domovinskog rata: Zahtjev BiH sramotan, neprihvatljiv i pravno neutemeljen

Ta operacija, kao i sve ostale naše operacije, izvedene su čisto, profesionalno i vojnički, govore

Komentari 3

MU
Muncimir
14:44 10.08.2021.

Kriva je RH da ravnopravno tretira međunarodni protektorat u susjedstvu. U tom paklu smo između Balija i Čeda ostavili svoj narod njima na milost. Sad ta bagra čak napada i maticu jer nemaju respekta. Ali respekt se može naučiti. Mi nismo isto njego njima Zapad. Embargo na EU pristup i NATO. Sad je i došlo vrijeme da se izgura samostalnost Hrvata u trećem entitetu ili pripajanje. U rukama vlade je da li se dalje dati zaje…… od te bagre ili im pokazati šta su i gdje im je mjesto.

VL
US
Usora110
16:19 10.08.2021.

nije mi jasno zasto se uopce oko ovoga polemizira, odgovor na "zamolnicu" stane u jednu prostu recenicu: NISTE NADLEZNI

VL
Avatar Croatino
Croatino
13:45 10.08.2021.

Koliko sam skuzio, prijavila nas je RS za ratni zlocin tuziteljstvu BiH, a ovi glume drzavu i poslali zamolnicu u RH. Mozda bi Covic mogao na slijedecoj veceri Dodiku sapnuti da se kani coravog posla i rjesena stvar.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.