Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DESNE ITI NE
Povratak na članak

Konzervativci pozivaju Austrijance da ne glasuju za ultra desnog Hofera

Austrijski predsjednik mora biti jamac suživota a "to nije kompatibilno s izjavama o strahu, mržnji i stalnom traženju žrtvenog jarca", kaže se u proglasu uglednih narodnjaka

Komentari 6

SA
sampras
15:22 19.11.2016.

moš si mislit. bivši povjerenik Europske komisije i sadašnji član Komiteta Europske banke. briselska štenad i tipični predstavnici "establishmenta" kojima slijedi gorko suočavanje s budućnošću.

VL
DU
Deleted user
16:00 19.11.2016.

Dao Bog da ga izaberu!!!

VL
ST
stomugromova
16:27 19.11.2016.

Austrijski predsjednik mora biti jamac suživota a "to nije kompatibilno s izjavama o strahu, mržnji i stalnom traženju žrtvenog jarca", kaže se u proglasu uglednih narodnjaka.---------------------- Kojeg to suživota ? Domaćih i muslimanskih migranata,koji nije moguć jer se navedeni nitii za stotinu godina neće integrirati,a treba voditi brigu i skrb za njih i njihovu gomilu djece.To je suživot o kakvom trabunjaju ovi likovi kojima se smiješi smetlište povijesti jer uskoro će im vlastiti narod pokazati crveni karton.U zadnje vrijeme sve frcaju floskule I šuplje fraze iz usta neoliberalne kvaziljevice diljem Europe jer ih hvata panika nakon pobjede Trumpa u kampanji za USA predsjednika,umjesto gotovo sigurno pobjede njihove šefice Hillary.Pij guzo,plati guzo.Uskoro ćete i vi podnijeti račun za nered koji ste napravili u cijeloj EU.

VL
BE
beeroslaw
17:20 19.11.2016.

Austrijski predsjednik mora zastupati i stititi interese austrijanaca, a ne biti social jusice warrior

VL
DU
Deleted user
05:40 20.11.2016.

Austrija treba isto nekoga sličnog Donaldu Trumpu.

VL
FU
furest
08:14 20.11.2016.

da demokracija je samo kad pobjedjuju lijevi ateisti i kad su ostali u opoziciji , znamo to vec dobro kod nas a kad gradjani glasaju za desne onda to nije demokreacija za medije i ostale gradjanske udruge

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.