Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIJERKA ODBILA PREGOVARATI
Povratak na članak

Konvoj kamiona i kampera blokirao ulice oko parlamenta na Novom Zelandu, protive se mjerama

Na Novom Zelandu je cijepljenje protiv covida-19 obvezno za ljude koji rade u sektorima poput zdravstva, policije, obrazovanja i obrane.

Komentari 6

V0
Vlaskoulicanec3.0
07:49 08.02.2022.

Možete lagati sve neko vrijeme i neke svo vrijeme, ali ne možete lagati sve svo vrijeme! Laži dolaze na naplatu!!!

VL
DU
Deleted user
09:22 08.02.2022.

Doci ce i cjepljeni na red,kad pobiju necjepljene,povijest ce tim diktatorima suditi,neka se zamisle po cemu ce ih pamtiti,

VL
PE
petdopodne
20:20 08.02.2022.

problem sa demokracijom je taj sto omogucuje nekome da vlada sa samo 1 glas vise. u zemlji sa milion stanovnistva 500001 glas vam daje pravo da vladate i sa onih 499999 koji se ne slazu u potpunosti sa vama. ipak ovdje se radio manjini koja protestira i ako ih ne bude vise od pola trebali bi se povuci. mogli su protestirati tjedan dana i ako im se broj poveca 10 puta nastaviti a ne ovako .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.